| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
twenty-twelve-twothousandtwelve
Thursday, December 20 | 11:08 PM | 0 Talking ♥
 

Hai. Another cute date. 20.12.2012. ohh damn! Ihate you from beginning until 8pm. Ehh? Hihi. Why i hate, let me know by myself but why Im happy... Yeah! Let me story.... Takpernah usul utk buat relay dgn Enal tp Enal ada usul utk buat relay tapi aku cakap biar relay setahun baru kita buat relay k. Tapi tadi dia punya eksaited.. Balik je date terus taktext, aku takda kredit.. so, biarkan jelaa.. Masa otw na beli topup tiba-tiba dia call..


"Where are you baby?"
"Onmyway beli topup. why syg?
"Online FB skrg! Urgent!!!"


Aku punya takut, gabra, suspender.. Terus pergi beli topup cepat-cepat and balik tp otw na balik tuu, buka wall dia ada status pasal madu.. Na cari madu susah laa apalah.. Hah, so, terus text.

"Apa yg madu-madu tuu? Na suruh baca? Ishh."
"Bukan laa. Skrg, online guna apa?"
"BB."
"On pakai Lappy skrg."

Balik rumah terus on lappy and tetiba adanh..




Married? Terkejut I. Sbb tetiba je terscrool bawah. Eksaited sgt :p




 Tapi sebenarnya ini. :)



Dia remove relay aku dgn Ika. Haha. Mana ada terharu sgt cuma tekejut. Alahai. Tau laa tuu dah buat kita nangis na pujuk balik. Hihi. Btw, today! I taught about trust! Once you break it, it will destroy everything... Jgn memain tipu-tipu. sbb sekali kau dah buat org takpercaya kat kau, susah laa org nak percaya kat kau lagi. Ingat tuu. Jujur dalam segalanya. Takperlu selindung takperlu kalis. :) Hmm, dah lapar nh. See you in next entry! Muahh! :*



 much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan