| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
HAPPY BIRTHDAY!
Wednesday, December 19 | 11:00 PM | 0 Talking ♥

Wow! Sweetnya bf kau!
To glad for hear that! Congrats baby!
Aku pun beharap juga dapat bf sweet mcm bf kau!
Happy Birthday Darling! 
You're the beautiful girl in the world! Happy Grow Up Day! Haha




Macam-macam comment and feedback bila dorg tanya apa jadi on my bday and blalala. Again, aku nak ingat kan yg entry nh patutnya dipost pada 26 september 2012 tapi telah di tunda sehingga terpost pada tarikh harini. Haha. Lama tak? :p Hihi. Tadi dah cerita pasal raya and sekarang nak cerita pasal bday aku pulak :) On my bday aku takda harap apapepun. Cehhh, hahaha. Tade rasa eksaited langsung sbb perut baru baik dari operate. Hihi. Tuu akan dicerita dalam entry lain. Hihi. So, nak dijadikan cerita. Aku pun terus buat-buat biasa je. Enal pun dah apply cuti 3 hari utk bday aku. So, dia start cuti dari 24 sampai 26 september. Wow! Tapi aku tak keluar dgn dia pun utk dua hari sebelum bday sbb cuti hari pertama dia ada hal dgn family dia and hari kedua pulak dia saja buat hal and terus taktext, takcall and the sad moments dia takcari aku langsung. Satu text pun takada. How sad I am on that day. Bayangkan, esok bday kau and bf kau takcari kau and perasaan kau? Yeahhh! Sedih and blalalallalalaaa



Aku terus call and call and terus dia tak angkat and until 11pm aku terus call and dia angkat. Tapi  suara baru bgn tidur. What?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dia tidur?! Hey, sedar tak, taksampai beberapa jam pun, bday aku! Kenapa kau mcm tak kisah. Huh. Time tuu aku terus letak and text " Saya harap pukul 12 tghmalam naty awk ada sebelah saya. Bye" And takda respond apape and aku terus nangis. Gila taksedih bhai. Dah jadi gitu. hmmm :( Around 11.45pm dia call..


Him : Buat apa tuu?
Me : takbuat pape *suara nangis*
Him : Alaa, jgn nangis. Sy kat luar rumah awk nh.
Me : *terus diam. lari pergi bawah*

Dia terus text suruh tukar baju, So, tukar baju minta izin ibu and ikut dia pergi Tasik. Hihi. Masatuuu, mmg eksaited sgt!!! Sedih. Terharu. Hihi.


Him : Jgn ingat sy lupa tarikh penting tuu.
Me : *diam*
Him : Happy Birthday Sayang!
Me : nangis...


Alalalalla. Sweet tak? Haha. Sila jgn muntah sgt. Hihi. Moments tuuu paling kelakar. Keluar taklama sbb aku mana boleh keluar malam and balik je text. So, eksaited tunggu esok sampai tetidur. Hmm, bangun pagi, terus dapat PRANK! Haa, amik kau. Sakit perut sbb period pain. Hahhhh, ni yg lemau. Terjaga around 8pagi and makan ubat then tidur. Terjaga pukul 12 tapi aku siap-siap pukul 2.Haha. Mmg dh jadi kebiasaanya aku yg lambat siap. So, dia cakap dia otw and dia suruh tggu tepi rumah utk pergi Domino's Pizza amik jam yg tetinggal sebelum pergi Jusco tgk wayang. Dah siap-siap semua and terus pg Dominos.. Taktefikir apapepun selain wayang and tiba-tiba... Haaa, amik kauuuu! Dia bawak kekk jahhh! Haha. Gila tak terharu. Fikir pakai makeup je mase tuu kalau tak, hmmm.. Banjir dah Dominos tuu tgk aku nangis. And memalukan is ada customer time tuu. Haha. Bayangkan, dgn customer sekali nyanyi lagu 'HAPPY BIRTHDAY' dekat aku. Ohhhhhh *mata terharu* So, sekali lagi aku dpt suprise.. Sgt superb! Suprise dia. Hihi. Siap ada muka kiteorg lagi dekat kek tuu. Aku pun mcm dh konfius sekejap, nh kek bday ke kek kahwin. Haha.




muka eksaited :p





Hehe. Ini antara nyaaaa.. Aku dgn dia. Coklat and Merah :)




 So, here. Kek and a few staff Dominos.



Dah siap semua makan, terus rush pergi Jusco. Wayang takda cerita baru keluar and bantai jee tgk cerita Halimunan. Hihi. Makan. Wayang. Balik. Lepak tasik. Ingat nak photoshoot tapi tunggu Ijat lama sgt, aku decide balik jee sbb dh sakit perut balik. Hmmm, saje buat hal tauu perut nh. Tapi-tapi tanpa di duga I got another suprise! Weeeeee :) Nak tau tak aku dpt apa? Hehehe. Aku dpt Blackberry! Yeahhh! Thanks booo! Terimaksih semuanyaaaa! Korg mmg best! Hihi. Mcm-mcm benda kau dpt dalam masa satu hari. Ya Allah, best gila. Balik terus je mandi and wish thanks semua. Hihi. Tetiba dpt mms from him :)





ENAL DIDI FOREVER MINE HAPPY BIRTHDAY DARLING





Thanks for being a sweet guy and being a gentle person in my life. I dont want anyone else just you and only you sayang. Thanks for everything! Muah :*




much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan