| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Entry kedua bulan terakhir :)
Friday, December 7 | 12:46 AM | 0 Talking ♥


 



Assalammualaikum and Night Stalker :)

Ini entry kedua yg berjaya dipublish utk bulan ini :P *tersenyum bangga* Yelaa, baru 6hb and draft aku dh dekat 10. Haha. Sungguh menyedihkan :) Ehh, aku cuba utk typing dgn lebih laju sbb ada lagi 15 minit utk ke 7hb and sebenarnya aku buat entry nh 6 hb. See, lama tak aku cari idea? Haha. Act, aku nak tidur tadi selepas kena penangan ubat yg besar gedabak tuu tapi lepas golek kiri kanan, depan belakang, aku dh terasa seperti ayam golek yg ada jual kat Cahaya Masai tuu pulak. So, aku bangun cuci muka and on lappy  :)


Motif on lappy? nak download lagu tapi masalah yg selalu aku hadapi is aku selalu terlupa nak download lagu apa bila dah ada depan lappy. So, dengan tak sengaja ter-update entry nh :P Taksengaja. Okay taksengaja :P Haha. Kira bersyukur juga tau kalau aku sempat habiskan typing smpai bawah dan juga sempat publish sbb kalau tetiba mood aku hilang and idea lari. Nasib entry nh akan sama seperti entry-entry lain yg duduk berpoya-poya dlm draft aku :P *goyang inul* Well, Ada lagi 10 minit. Hm, taksempat nh nak publish utk date 6/12 :) Sokay, so right. As long as aku berjaya publish entry nh pun dh cukup baik :) Hmm, motif cerita pasal entry sampai 2 perenggan? Haha. Okay, habis. Jum, aku cerita benda yg sepatutnya kau baca :)



Begini kisahnya, around 2minggu lepas. Aku kene demam panas and terus laa batuk, selsema semua. So, selepas seminggu. Demam aku kembali pulih. Tapi yg takpulihnya is BATUK. Makin lama makin teruk je, sampai last night, aku taktahan. sampaikan nak baring pun dada sakit mcm org semput. So, akibatnya aku tidur duduk semalam. Cedey :( Tuu yg bangun awal pagi tadi :P Pergi klinik petang tadi and doc terus suspect _____. Aku pun terus mcm errr, betul ke bohong nh? Hah, kang ada kene karan pulak kangg. Hihi. Sooo, doc kata just suspect and dia ada bg ubat and tengok dalam masa seminggu nh, kalau takbaik juga Jumaat nextweek kene pergi X-ray and buat Ujian Darah and Kahak.



Aku pun terus mcm "Inilah antara sebab kenapa aku taksuka pergi klinik" Erghhhh!! Terus teringat yg Jumaat nextweek pun ada medical checkup juga utk perut yg operate nh. Ughh! Suck men! Takkan nak suruh ayah teman and takkan nak suruh ibu cuti? Haishh, --' So, fikir-fikir. Aku harus habiskan ubat nh dengan gigih dan konsisten supaya aku takkene penyakit pelik tuuuuuu!! And bermula tadi, lepas je makan terus naik atas makan ubat and takpernah aku telan ubat antibiotik yg besar gedabak. Biasanya aku dpt yg air je :P Ahahahahahahhaha. *tutup muka pakai bantal* Act, tak air sgt laa kan, cuma pil dia kecik sikit ah. Senang ditelan even bau dia mmg macam busuk. sakai. sampah. sarap. tahi. takboleh goo! Hmm, nak dijadikan cerita, aku telan semua ubat yg doc bagi tuu dgn tutup hidung! Ahahaha. Takyah bayangkan mcmane buruknya muka masatuu sbb aku pun taktau mcmane muka aku masa makan ubat tuu tadi :P






 http://i.imgur.com/Chull.jpg
 
 3 jenis ubat je pun tapi seksa dia mcm sepuluh dua puloh tigapuloh berpuluh-puluh ubat. --'











 http://i.imgur.com/SfUxV.jpg

 Argh, appointment pasal perut same date with x-ray date. Ughhhh! suck man!













http://i.imgur.com/cPfgS.jpg

Ehh? Tertiba pulak ada gambar nh :P Hihi. Tersengaja pulak. eh, taksengaja kay taksengaja. Taksengaja. :) Rindu barangkali dekat kekasih hati nh. Hihi. Okay, cepat-cepat scroll bawah :P








So noww, aku hanya perlu berdoa supaya dijauhkan dari penyakit tuu dan semoga aku cepat sihat. Nak sihattt! Nak karoke. Nak enjoyyy! Nakk, semua nak! Taknak sakit. Taknak sakit. Sebab sakit, semuanya terbatas. Itu takboleh, ini takboleh. hmmm, apa yg boleh? duduk rumah dendiam. Makan nasi. Makan ubat. Rehat. Mmg taknapak matahari la kalau gituuu --' Hmm, sebelum aku na publish entry nh, i got something for you guys! Jengjengjengggggggggg!!




















scroll lagi!








































sikit lagi :P




































haaaaaaa, dah nak hampir dah nhhh :)




































setianya awak *blink-blink*





























\











Okay nahh, Gambar budak comel tgh sakit  Eh, comel? Haa, tak-tak. eh? Yee, saya comel. Tolong laa faham saya :P


http://i.imgur.com/kteZD.jpg

Hihi. Doakan saya cepat sembuh yee :") Doa kalian amat diperlukan sekarang. Jasa baik kalian hanya Allah yg dapat balas. Aminnn! :) Sekarang baru boleh tidur. So, Mornite Guys! Thanks sebab sudi baca entry yg tetiba merepek. Hee, Loveyou Guys! Bye :)









much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan