| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Jumpa Adik macam jumpa Boyfriend ;D
Sunday, July 1 | 11:29 PM | 0 Talking ♥
Meoww :) Auww, Hahaha. K, abaikan :P Aku memang selalu fail bab-bab starting nh. Sbb aku suka sambung tengah-tengah je. Haha. *tepuk dahi* Weehhhh? Aku sayang adik aku ah. *tiba-tiba* Haha. Act, semalam aku balik kampung sekejap and tinggalkan MR. BF utk beberapa jam sebab nak jemput sepupu termanja yg tak reti naik bas dtg JB --'. Kesian aku. Ehh? Kesian dia. Hihi. So, sbb tugas dy dekat sana dah habis, aku pun angkut laa dy dtg sini sbb nak suh dy teman aku shopping,*motif utama* ajar aku drive and paling penting sekali ajar aku masak. *tutup muka pakai bantal* Haha. Masak? Yea, seriusly. Aku dah sanggup nak tawarkan diri dengan asap-asap nh. Muahaha. Motif? Sbb Enal selalu merajuk dengan aku sbb aku takhantar Lunch utk dy. Soryy k MR. BF. After nh, org cuba jadi GF mishaliii. Bhahaha. *sila buat-buat taknapak :P*



So, bila dah sampai sana plus dah jumpa Adik tersayang. Mmg taklaa kan kalau kiteorg tak shopping, gosip-gosip semua. Haha. Masing-masing wallet tengah penuh gitu. Mana boleh tahan nafsu dari beli segala barang yg menaikkan nafsu shawat. Ehhh? Silap, nafsu kehendak. Jangan fikir bukan-bukan k? *jari ke kiri ke kanan* Aku silap taip and rasa taknapak pula button backspace kat Lappy nh :P Muahaha. So? Aku mintamaaf kalau guna bahasa agak biadap :) Theheehee. Eh, ......... hmmm, haaa............ lalalalala. Lost idea sbb tetiba layan text MR. BF. Hilang fokus dah. So, tngk gambar je k :)





Arif :)


Zahin :)



Arif dengan Zahin :)




Favourite Makanan aku kalau dtg sini. Takda sapa boleh challenge :) Kueyteow Tomyam. :*




Dia adik tapi aku tetap panggil dia Abang. Haha :D



Aku bukan pendek cuma dia tuh tinggi sangat ^^





Walaupun terserlah kerendahan aku tapi senyuman aku tetap menawan :P



K, aku dah ada isi sikit ahhhhh :'D




Lepas chill out dgn Arif and Zahin. Kiteorg separated. Dia and Zahin nak stay kat Bustand sbb nak usyar Awek. Haha. *sila geli* And aku nak pergi kedai Makcik aku dimana sepupu termanja aku nh keje. Err, bukan nak balik rumah dulu jumpa nenek dgn atuk. *geleng kepala* Sila jangan tiru aksi ini yea. Miahaha. Act, bukan taknak balik rumah dulu tapi malas nak pusing-pusing. Yelaa, lagipun naty aku akan jadi tepu kalau tinggal dengan mereka je dirumah. So? Hehe, aku terus je meleweh ke sana dgn keadaaan perut yg tetiba buat hal. Nasib baik bawa ubat --' Err, sampai sana je aku terus makan dengan lahap nya. Serius aku lapar even baru lepas makan dengan Adik aku. see? aku mmg takboleh kawal dah nafsu makan aku sekarang :P Bila dah sedap-sedap duduk tuh tambah-tambah dgn ada air-cond kat situ. Mmg sedap je ah aku terbungkang sampai magrib. Nasib laaa MR. BF text. Kalau tak, mmg terus aku lanyak je sampai pagi. Hehe. Sory k syg? Serius, mmg org tido. Percaya laa *muka simpati*



Dengan muka pisat-pisat tuh Ika terus ajak pergi pasar malam. Yeahhh, makan lagi :) Miahaha. Terus laju-laju pergi naik kereta. Pergi balik sesat. Sengal --' Aku dah ckp aku fail bab-bab jalan nh lagi pulak malam-malam. Sedangkan jalan rumah aku pun kekadang aku lupa. Haha. Teruk tak daya ingatan aku *cebik muka* So, keluar pukul 8.30 sampai kedai balik pukul 10. Nampak tak acane gaya nya kiteorg sesat --' Balik je terus kemas kedai nak balik rumah. Sampai rumah ketuk pintu. salam atuk. buat blog. Supersaver dgn MR. BF then tidur :) sistematik kan :)



And, bila alarm kejut aku, aku terus jadi Loceng utk MR.BF. 'Awakk, bangun. Awak, bangunn. Pergi kerja. Hahaha' Muahaha. Nampak tak kerjasama antara kiteorg? Haha. So, bangun.mandi.siap-siap. tgk running man and pergi Melaka Sentral. beli tiket. beli mcd. tunggu bas and balik :) Dalam bas pun kiteorg layan running man. Gelak macam bas bapak aku. Haha. Serius mmg letih gila mulut aku. 2 jam layan benda tuh jea. Sedar-sedar dah sampai Kulai tuh pun sedar setelah batt lappy dah kong. So, first time aku punya journey dalam bas aku TAKTIDUR! Tahniah! *senyum bangga* Muahaha. Walaupun sebenarnya mata nh dah layu-layu tapi layan running mang takngantuk langsung.



:D



Budak kecik tuh suka menyolek :) Hee, Ayuni mengada :)



lapar k lapar ^^


Amira kakak and Ayuni Adik :)




Mereka dah macam bodyguard aku :'D




Kesian Ayuni :P




Melaka Sentral :)



Candid. Candid lah sangat :P

Err, muka aku macam .......... --'


sama tak muncung aku dengan adik aku :D




see my eye bag. Hahaha ^^


Sampai JB around 6.30pm. Ayah, Ibu dgn Adik amik kiteorg. berenti solat and makan kat Pandan. Penat sgt. Terus balik. Terus update bendalah nh. Aku pun tngh layan nafsu supaya taklayan Running Man kejap lagi sbb kalau dah tengok kau punya ketagih macam takboleh hidup. Haha. Kang elok-elok eye bag kau nak surut terus jadi kekal. --' So, I wanna my beauty sleep. Good Night. Thanks yea baca entry tergantung nh. Muahaha. Byebye :*




much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan