| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
One In A Million Boyyy! ;D
Sunday, June 10 | 4:25 AM | 0 Talking ♥


Hola! Hello! Helll! Go to hell! Haha, K, aku carut. Soryy :) Taktau nak mukadimah acane der. Makin lama makin cenonet je idea nh nak letak ayat bombastik dalam blog. Cehh, bajet acam guna ayat bombastik ah before nh. Haha. K, abaikan. Semenjak kejadian yg menimpa, aku semakin tawar hati nak update blog. Because of you Dodol! Haha, k mengarut lagi. Ada ke lagi follower yg sanggup baca post aku yg semakin lama semakin huduh. semakin tidak diberi perhatian dan semakin tidak dikunjungi termasuk tuan nyaa sendiri. Oh, agak sadis disitu. Err, aku semakin lama semakin pandai menggunakan ayat-ayat acam yall. Haha.





HAPPY ANNIVERSARY FOR OUR 5 MONTH DEAR
! Yeahhhh! kewl tak? Haha. *tiba-tiba* Hee, kan dah 10hb rite. And noww, aku dgn Enal, Alhamdullilah. 5bulan dah. K, jangan ingat senang k 5 bulan nh. Lagi lama hubungan tuh, makin banyak lah dugaan yg kene tempuh.*ibu ckp* Yeah-yeahhh! Aku kuat. Haha. Dah ada muscle sikit auww nh sbb banyak sangat tempuh semua ranjau duri ombak rindu. Eh-eh. silap. K, buat-buat taknapak k. Heee, K syg? Thanks laa kan tahan dgn peragai sy yg mengada-ngada-ngada-ngada sangattt. Hah, see?berapa banyak aku ulang 'ngada-ngada' tuh? banyak kan? Haa, mean, aku memang ngada sngt sampai kekadang dy terpaksa hantar text panjang-panjang. Content text tuh?

Syg, bedikari sikit boleh? Jgn ngada sgt k? Sy kerja nh. Awak faham sy sikit. Fikir awak lagi, kerja lagi. Taktentu arah sy nanty syg. Tolong k. Awak bole mengada tapi ada batas k? Sy harap awak faham. Sy tau awak boleh. K? ILoveyouuu. Takecare.



Hah, acamtuh ah. Hahaha. K, soryy syg? Sy takbuat lagi. tapi kalau terbuat lagi, maafkan sy lagi k? hahaha. biasalaa manusia. :P Bersyukur kenal awak? Hah, mmg pun. Reason? Sbb awaklahh

ღ lelaki yg suka reject sy
ღ lelaki yg suka buat sy nangis
ღ lelaki yg suka buat sy terkejut
ღ lelaki yg buat sy menangis terharu
ღ lelaki yg buat sy takut
ღ lelaki yg ajar sy erti perempuan
ღ lelaki yg ajar sy segalanyaa
ღ lelaki yg menjaga sy dgn sempurna
ღ lelaki yg buat sy sakit hati
ღ lelaki yg suka kenekan sy
ღ lelaki yg kachak! haha *nh gedik*
ღ lelaki yg panggil sy KEPALA BATU
ღ lelaki yg faham perangai sy
ღ lelaki yg buat sy matang walaupun belum sepenuhnyaa :P
ღ lelaki yg buat sy tahu erti bahagia dn derita *k, nh tutup mata*
ღ lelaki yg sabar dgn perangai sy
ღ lelaki yg suka buat baik kalau dah buat salah. Haha
ღ lelaki. lelaki. lelaki and lelaki yg teristimewa dlm hihihiduppppp sy *sila geli:P*



K, syg? now you know what I love youu? Jgn tanya lagi knp k? Hee, btw? HAPPY ANNY 5MONTHS KEDINGGG! You are One In A Million Dear! Terimakasih and Sorry k utk semuanyaa. Awak segalanya utk saya :) Terimakasih juga dah coloured mylife and make it perfect! Yeahhh, Saya semakin kuat untuk pertahankan hubungan kita. Eh-eh, Arnab kudut sayang awak Singa Kedinggggg :*



Wait, Here for youuuu B !






Err, Abaikan background k? Hee, ILoveyouuu ;')




much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan