| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Im Back. Alhamdullilah :D
Monday, June 4 | 1:57 AM | 0 Talking ♥
Assalammualaikum Pembaca terhebat :D


Hai semuaaa :) Saya dh kembali selepas seminggu bercuti. Haha. K, saya semakin sihat, maybe. Thanks utk semua yg text, call, inbox, wallinggg, and tweetttt :D Ya Allah, terharunyaaaa *berkaca mata* Sory k pada yg contact sy via hp. Act, charger hp tuh tertinggal kat Jb then terpaksa berjimat batt k. Batt nh pun kuat tauuu. Sekuat tuan dy tapi lelama lemah and lemah and finally mati terusss. Takboleh hidup. Nasib baik tuan dy smpt sedut nafas bantuan sebelum ikut GODIE mcm batt dy. K, aku mengarut --' Hah, selepas rindu hp tuh menari-nari baru la berniat nak beli charger baru. Kalau ikut hati, nak biar hp tuh berehat seminggu. Tapi aku ikut nafsu, tuh yg nak hp tuh hidup jea :) Yeahhh, bila on mmg menari pun hp tuh. Bukan menari zapin keyh berukdance tauuu. Hah, kau hadaaa? Malas sngt nak reply sbb syg kredit. Hahah. *tiba-tiba* K, aku kedekut sbb dah tak bekerja skrg. Take A Note k Dear --'


Suasana disana okay saja. Tenang? Tak juga. Aku asyik fikir Johor Baharu. Bagaimana keadaan kat sana. Apa cerita bilik aku yg aku tinggalkan dengan keadaan tunggang-langgang. Mesti ayah bising sampai tolong bersihkan bilik aku. Apa? Mengapa? Huarghhhhhhhhh. K, aku semakin kekurangan idea kerna fokus aku dah lari. Nh sbbstatus dekat 1 group nh. K, aku tau semua post tuh utk sedarkan aku. Yea, thanks ;) I had my own reason why I defend. Hmm, whateverlaa. Malas dh nak beratkan otak pecahkan hati. Haha. Papepun aku berserah semuanya pada takdir :') Serius, kalau nak ikutkan nafsu aku nh. Aku masih tunggu kau. Tapi kalau ikut otak aku, aku nak kau jadi macam dulu balik nd kalau ikut hati aku nak kau teman aku pergi mana-mana, buat apa-apa punnnnn. Grrrrr, rindu doe. :'/ Ehemmmm, k, stop.



Aku rasa aku dah semakin hilang mood utk terus menaip. Sebelum entry nh jdi merepek and meraban. Better aku stop rite? Im sorry keyh. Surrender. :'/ Next post akan aku update gambar semasa disana :'D Takecare Awak :) Byebye. Morninggg.






much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan