| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
For You Sys :')
Saturday, June 30 | 11:24 PM | 0 Talking ♥

Hola :) Hey Stalker! Hmm, act semalam dah create post tapi taksempat publish sbb tertidur and sudahnya pagi tdy bangun rushing sgt. So, taktau apa jadi kat post tuh. Tgk dekat Draft takda pun. Huh --' Penat aku kerah idea. Sebab sekarang nh idea semua nya dah main lari-lari, sembunyi-sembunyi dengan aku. Huh! Sheyttt! *tepuk dahi*



Silent Stalker :) *blink-blink eyes* Yess, nh utk awak sis :) Haa, taktahu nak starting acane. Hmmm.. Haaa..... blablablabla *fikir*........ K-k, hmm, Hai Awak :) eh, kakak. Ehhh? Ahh, pape jela. Entry nh utk awak. Khas utk awak :') *sila terharu* Awak. Kita faham perasaan awak skrg. Sbb kita dah rasa apa yg awak rasa and semua tuh kita dah lalui dulu., sebelum awakk.. Again, awak sabar k :) Nh ujian, dugaan and pengajaran utk awak. Just terima dengan redha k. Ada hikmah semuanya tuh. Kita tau awak kuat ahh. Siyes, kita tau whole story awak dari MR. BF kita. Dia dah cakap and cerita semuanyaa. Kita faham pasal and soal perasaan. Takpaksa and taksangka dia datang sendiri kan :) K, watlek je.



Awak.. Act, kita dah maafkan awak pun laa. Kita dah try nak lupakan pun pasal tuh semua. Buat apa nak ingat kalau tuh akan mendatangkan sakithati and geram kann? Nak sakithati, geram, nangis bagai semua tuh dah takperlu kot sbb dah jadi pun :) So, redha jelaa. Watlek je. Lupakan benda tuh semua and anggap semuanya takpernah berlaku walaupun kekadang benda tuh terlintas dekat fikiran. Gatal tau benda nh, lintas-lintas. *jeling* Kita tau awak sentiasa stalk kita, auwww, terharu tau! Thanks k. weehuuuu. :D *mata terharu* Kita takpernah musuh :)



Haaa, Awak.. *muka sedih* Kita and Mr. BF nk mintamaaf kat awak utk semua kesalahan, kekasaran yg kiteorg dah buat kat awak. Sory k :/ Kiteorg takda niat pun nak buat awak down sampai awak terpaksa remove MR. BF kita. Kita pun tak kesa kalau awak nak kawan dengan dia sekali pun. Kita ada baca blog Awak. And kita terasa dengan p/s awak tuh. Yea, kiteorg salah. Yea, mmg langit takselalunya cerah. And kiteorg tau awak kuat! Yesss, Awak kuat sys :) Take Smile. Take Breath. And you will feel more free :) Againnn, sory sangat. Benda nh terrible sangat.





Again, Awak :) Rileks k.. Anggap semua nh dugaan awak. Kita and MR. BF mintamaaf sangat-sangat dgn apa yg kiteorg dah buat tapi kiteorg tau yg awak kuat :) Kiteorg tau awak mesti boleh hadapi semua nh. Tapi andainya awak perlukan teman, jgn segan cari kiterog k :) Kiteorg ada je utk awak. Kiteorg macam serba salah.*mata simpati* Awak, semuanya ada hikmah. Kenapa? Mengapa? Sebab apa? Benda nh terjadi. Awak jgn putus doa k. Sesungguhnya ujian nh nak ingatkan awak supaya awak sentiasa berharap and tak lupa pada DIA. :)


Awak, masa kita dlm situation awak dulu, kita ada buat solat Istikharah and solat Hajat :) Serius, awak try try laa buat. InsyaAllah tenang tapi jgn lupa tunaikan yg wajib juga ;) Allah tak kejam. Awak buat hari-hari sampai dapat jawapan tuhh and sampai awak tenang. Terima dengan redha setiap apa pun mimpi or petunjuk yg awak dapat. Anggap Allah akan gantikan semuanya dengan yg lebih baik. Sabar k :) Doa banyak-banyak. Tawakal.





For last, sekali lagi, kita and Mr. BF nak mintamaaf banyak-banyak dengan segala kesalahan yg kiteorg dah buat. Awak maafkan k? *muka simpati* Hmm, awak jaga diri k? jgn buat benda bukan-bukan. Ingat, tuh semua takmendtgkan faedah pun. Sia-sia. Awak jgn lupa makan, jgn lupa jaga kesihatan and jgn lupakan kiteorggg :) Salam maaf dari kita and Mr. Boyfie. Take Care Awakk :')



much love.

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan