| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Tak bermakna apaII :')
Tuesday, May 22 | 9:14 PM | 0 Talking ♥


Masa malas, 1 haprak pun tak update. Bila rajin. betimbunII aku post 1 hari --' K, bosan k. Serius, tepu sngt duduk rumah sekarang. Tkda benda nak buat selain baring dan tertidur --' Haa, sngt best kan? 'Orang kaya jea ah, duduk rumah.' Otak hang berjambul. Aku bukan taknak kerja dok, aku dah takboleh kerja. Parents, Singa. Dah takbagi aku kerja. Sbb bila aku kerja, aku nh automatik akan jadi Pekerja yg sangat Baik, Dengar kata je tau. Atau kata lain, macam kene bodohII kan*ayat singa aku* --' K, Hahaha :P That's why aku takboleh kerja lagi. Sbb dorang amik kesempatan pada aku. Auwwwwww :"( Sangat kejam ohhh dunia nh *tiba-tiba*



Bila dah duduk rumah, mula ahh, contact sana sini. Ajak kuar, lepak rumah bagai. Tapi sikit pun dorg tak hiraukn aku 'Soryy ahh Didi, aku kerja dok' 'Alahaii, asal tak ajak semalam? arinh kerja dok. soryyy" K. Korang memang kejam jugak en? Time aku kerja masingII ajak aku keluar bagai nak rak. Tapi masa aku dah start duduk rumah goyang perut. Mula ahh, kerja ah apalah. Sesuatu nh! K, takpe. Jgn cari aku. :P Merajuk 2 minggu 3 hari 4 jam 5minit 6 saat. K. Mention that.






Hmm, Aku dah taknak ah jadi budak baik gila. Aku nak jadi budak jahat gila. Yg tikamII belakang org, canangII cerita org. Semua ahhh. Yeaa arh, bila jadi baik semua amik kesempatan kat aku. Canang cerita itu ini. AibII kan aku semua. Cakap aku bukanII ahhh, ahhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh! macamII ah. Kau buat aku macam ada takda perasaan je en? Korang masa susah, baru nampak numb korang naik kat screen Hp aku. Kalau tak, pehhh. Aku call pun madah makcik kau jea angkat! Memang rude en perangai masingII. Good Jobbbbbbbb ;D Harta aku jadi hak milik kekal korang. K, aku beli semua uhh memang utk korang ahhh. Takda hal dokk. Guna ahhh :) Aku tak kesah. Alah, aku takpenah keluar rumah. Buat benda nak dress-up cunII. Aku duduk rumah, Pakai t-shirt dgn kain batik je haa. Kau pakai k apa yg ada kat bilik aku tuhh :D Yeahhh. Aku dah penat bersabar doe. Aku tak kesa nak guna tapi kalau dah nama pun pinjam means WAJIB dipulang balik lah kann? Faham tak? Okayyy, gooodddd ;D Takpernah en tngk aku mengamuk taktentu pasal? Takpernah en aku tinggi suara, takpernah en dngr aku perli korang. Takpernah en? K, sempat lagi en kau aibkan aku sebelum kau deactive Fb kau tadi. Kau mmg takmention tapi aku tau mmg untuk aku.





Apa kau tulis tuh, biarlah aku je tau. Aku dah cukup malu weh. Thanks keyh Kawannn :'D Serabut ahhh. Lepas 1, lepas tuh 1 masalah datang timpaa aku dok. Kau taktahu kan? Nh kau pulak. Hmm, mmg seronok ahh. Aku tau kau follow blog aku. So, kalau kau baca Entry aku nh. Kau faham ah k. Bukan semua org sentiasa senang dan bukan semua org susah. Jangan duduk mengharap simpati org. Pleasss? Aku sayang kau. Bukan baru pun kita kawan kann? Aku mintamaaf keyhh untuk semuanya yg aku dah buat. Thanks juga dah Update status khas utk aku :) Aku terharu sbb atleast kau ingat dekat aku kann :') Keyhh, aku strongg!






So noww syg? Inilah sbb knp org mcm meleweh je text dy tadi. Soryy k sbb takcerita. Dy penat nd org tau naty dy lagi ahh betambah takda mood. Hmm, sory k syg. Iloveyouuu dear. Thanks ada masa org perlukan dy :') Jgn penah jauh dari org keyhh. Org perlukan dy. K, nyte everyoneee :'D




p/s: takboleh ke tngk aku ketawa 1 hri. 1 hari je :')

much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan