| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Everything too fast :')
Tuesday, May 22 | 1:34 PM | 0 Talking ♥


Heyyooo Blogger yg Kachak, tertarik, menarik, menawan, Kau mmg the boom *baca dgn rentak lagu 'the boom'* Hahaha. Okayy, lama kan tak Update recently activity. Kalau update pun pasal Singa Gedik tuh jea ahh en? Huh --' Sorry geng, kekadang aku dh type setengah jalan then tetidor dan bila tetidur batt lappy pun loww dan maka dgn itu, dia mati dan bila dia mati, dengan segala hormatnya semua typing aku tuh HILANGGGGGGGGGGGGGGG! Gelabah betul. Aku pun rasa mcm nak baling Lappy nh terbang dari tingkap bilik aku je. Haehhh, takpelahh. Dugaan k Dugaan :') Sob..Sobb. Ehh, tapi paling I terharu macam nak menari Agogo kan bila tngk myPinkyBabyBox. Even tak update pun still ada yg stop kat page nh and drop their sign there. Thanks to much visitor :') Nh yg rasa macam nak bagi Souvenier je nh. Hee, Muamuahmuaamuah. Thanks Again keyhhh :')


Skrg dh bulan 5 and otw ke bulan 6 dh en? Hmm, macamII benda dah yg terjadi. Yg baik, buruk, sedih, gembira.. Nak cerita semua mmg tklah kan. Aku takut aku tetidur dn lappy nh mampos maka dgn itu semua writting aku hilang. Ohhh babies! Sngt mcm kureng hajor sikit ahh. Hmm, nh nak cerita yg aku dh duduk rumah je skrg. Goyang perut je ahh en. Takda nak keluar sngt and at the sametime terasa mcm menyesal sbb takreti drive lagi walaupun sudah ditawarkan oleh Teman lelaki untuk jadi Cikgu Memandu tapi rasa mcm taksedia lagi nk drive sendiri --' Rasa mcm ibu tinggalkan kereta kat rumah nh macam siaII jea. Huh. Kekadang rasa mcm nak suh ibu upah Driver utk aku. So, even aku taktahu drive pun aku ttp boleh keluar dgn sesuka hati :P K, bosan --' Taktahu arhh nak cite apa dokk. Haehh, kawanII dah ada yg masuk sch balik and college.. Aku? Still kat rumah tunggu pinangan :P Cehhhh, abaikan, --'


Hye, boleh kenal?macam kenal awak lahhh?awak nh awek Domino's en?dah berenty ea? Haihaiahaihaiii! Aku bosan ahh dgn soalan nh semua. Sorry, kalau kau rasa aku macam sombong tapi aku bukan sombong. K. Aku jawab k. *nh conversation masa dpt kerja baru.between aku dgn customer*

Guy : Hye boleh kenal?
Aku : Customer dgn staff mmg dh kenal kan?
Guy : macam knl awak lahh?
Aku : Kalau kenal sy knp tanya boleh knl ke tk?
Guy : awak nh awek Domino's en?
Aku : Sy mmg bekas STAFF DOMINO'S dan saya mmg AWEK RIDER DOMINO'S
Guy : dah berenty ea?
Aku : Kalau kau dah nampak aku kerja kat sini means, aku dh berenty lah kan. Stupidos questions lah babe. --'


soryy keyh. even aku jawab 'telebih baik' dari ayat kat atas nh tapi salah kau juga. Ayat nak ngurat yg lapuk lahhh wehhh :P Hahaha. Nh ada 1 lagi conversation yg aku ingat lhh and aku rasa macam nak gelak gulingII je.


Guy :Pewittt...pewitttt. Baru kerja kat sini ea?
Aku :*senyum je*
Guy : Awak nh takyah ahh senyum jea. Tergoda tauu
Aku : *senyum lagi*
Guy : K, awak comel gila. Geram. Dah ada BF?
Aku : *Angguk tapi still senyum tahan gelak*
Guy : Budak mana? Hensem tk?
Aku : K, tktahan dah nak gelak. Sy mmg baru kerja katsini and sy tahu sy comel dan BF sy mmg kachak bergaya dan dy kalau jln dgn sy sentiasa pastikan ZIP SELUAR keyh ;) *terus jln gelakII dgn another staf*

Hahaha. padan muka. Act, bkn aku pandang keyh. Jgn nak label aku Mata keranjang k. Staff yg follow aku tuh yg bagitau aku. Aku pun terpandang dan gelak je ahh and since tuh aku terus taknapak lagi dy kat situ. Bhahahha. Malu lah tuh :P So, kpd PakweII yg usya MakweII tuh pi lah tngk Seluar tuh dh Zip ke belum, Koyak ke tak en :P K, kalau u baca cerita nh, sorry k syg, I takbagitahu u :P Nanty u kata I melayann --'







KadangII hidup nh, kelakar sangat dan rasa seronok dan nak hidup lama tapi kadangII hidup nh, sedih sangat dan rasa macam nak mati cepat jea. :'( Serius wehh, sapa yg Follow Update Status aku dkt Fb. Korang tau lahh kan. Status aku noww madah bahasa omputih jea en dahtuh acam jiwangII broken gitu. Bhabhahhhaa. Sewel dokk. Haehh, nowww. Life aku mcm takda benda wehh. Siyess ahh, aku acam nak pi hilangkan diri jap. SapaII pun kekadang nampak taknapak je aku. Toh ahh, rasa acam nak upah org culik aku then semua mesti cari aku en. Haaa, baru korang rasa. K, abaikan ayat meraban meraba nh. Aku bosan. Hp pun kalau aku buat Silent and letak jauhII and dalam 1-2 jam pi tngk balik pun sama ja macam aku takyah tngkII langsung Hp tuhh. Haehhh, tuh ahh dugaannya kaka, kau time je ahh. Pecaya je kat abang uh*ayat adik* K, aku terima ah nhh --' Haehh, rasa makin lama, makin panjang, makin meleweh. So noww, I gtg. Takecare keyhh. InsyaAllah, i will update frequently create story anything about my journey. Pray for my health k. Iloveyoooouuuuu. Takcare and Thanks for stop at my Pinky Page. Muahhahhahaa :D




*Hey Girl, tegur jelah saya. Saya okay jelaa :D



much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan