| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Happy Birthdayy Singaa Bobo!
Wednesday, April 11 | 11:49 PM | 0 Talking ♥







Happy Birthday Singaa Bobo :) Awesome 19 ;D Wehuuuu. K, org tau dy memang tunggu date nh kann? Hee, date yg buat org rasa macam blank sbb taktahu nak buat surprise macamane utk dy :) Hee, untung ada budakII Domino's yg tolongg org buatkan suprise utk dy :D Pening juga kepala fikir the best ever thingg yg buat dy takkan lupa event nh. Hehe. Fikir punya fikir and Alhamdullilah, everything lancar jeaa :) Hee, suka tngk muka dy tekejut time org bawa kek utk dy mlmtd :D Comel jea :) Sorry sbb tipu dy, cakap nak tido bagai. Haha. Dahtuh, org nak kenekan dy takcontact 1 hari semalam tapi sebaliknya pulak. Haha. Bantai lahh jahh :) Chop. chop! Korang mesti nk tau kan apa aku buat on that day :)






Okay, macamnh. Aku dah plan benda nh lama tapi takconfirm sbb takut takdapat keluar. So, aku buat amal kebajikan kejap dgn Parents aku and finally Aku dapat buat surprise utk dy ;) Malamtuh budakII domino semua dah ready. Yang cuti pun dtg, yang takpenah contact aku pun contatc juga call tanya jadi ke tak :) Act, dorang nak baling telur tapi tak sanggup aku tngk Singa aku bau telurrr. OhGoshhh! So, aku just relakan dorg baling tepung jea nd aku ada beli Spray Birthday utk dorgg gantikan telurr :) Baik tak aku? Haha. Okay, aku ingat nak kenekan dy dgn tak contact dy 1 hari tapi sebaliknya. --' Haha. So, nasiblah otak aku nh geliga ubi sikit so, mlm sikit nak dekatII pukul 12 gitu, aku call nd says "Aku nk tido. Kita jumpa esok jea okay. Byee :)" Baik punya ayat aku bagi padahal Pojie dgn Lisa dah tunggu kat depan rumah aku sbb nak amik aku and kek :) Gelabah juga nak tungu pukul 12 tuhh. Haha. Kelakar :P





Tepat pukul 12, kiteorg semua masuk jea Domino's and dorg sorok aku kat belakang. Haha. And dah nak sampai jea dekat dy, terus nyanyi lagu 'HAPPY BIRTHDAY' ramaiII :) And dorg terus jea spray and balingg tepung jagungg okayy :) Haha. Lepas dy dah tiup lilin bagai semua, kiteorg buat drama swasta. Okayy, memang aku malu nak cerita --' Lebar lebur semua time aku nak potongkan kek tuh dy dtgg. So, dgn sweetnya kiteorng potong samaII :) Habis lebar lubur gembur semua. Balikkk and tidurr sbb esok nak keluar awalII supaya dapat spend time lelama sikitt :)



Dy suh kejut around pukul 12 tngahari gituuu and aku ada set alarm untk ring on that time. After kejut dy, aku pun macam terfikir yg dy akan tido balik so? aku tido lah balikk :P Haha, around 12 lebih gitu dy ckp yg dy dah siap mandi. wow, yg aku? still lay down on my bed :0 Andd, I knoww, dy akan tarik muka dan menbebel sepuas-puasnyaaa :) so, dgn sepantas kilat aku siap and akibat itulah blusher aku sebelah merah sebelah tak. Haha. Okayy, malu :P Memang dh plan nak tngk muvie Titanic 3D pun dr start beginning kiterg keluar :) And aku pun sempat survey tempat. Hahaa, memandangkan harinh Public Holiday and semestinya Jusco mesti sesak so kiteorg decide tngk Kat Ulu Tiram jea. Haha. Senang cerita kiteorg memang spend time betulII lah arynh :) Sampai jea kat sana around 2 ptg gituu, beli tiket and meleweh pergi KFC :) LepakII bagai semua terus rasa macam nak main game. Haha. Layan dy main Fighter, main basketball and the damn thing yg buat token kiteorg habis tanpa kepuasan adalah, main tarik teddybear tuhh --' 3 kali main 3kali failed. Haha. Mesin tuh main tipuuuuuu --' Penat layan itu ini, bagi dy layan kerusi urut puasII. Haha. Dah saatnya movie kiteorg sampai pergi lahh beli Popcorn and enjoy our moviess :)




After 3 hours, the movie end :) Gerak baik cepatII sbb ibu dh text --' Tapi kiteorng tak terus balik sbb tetiba dy lapar nd kiteorg drive-thru KFC :) Twisted Combo. Haha. Sangat kelakar jea pasla benda tuhh :) Settle benda tuh and tetiba tekak nak McFlurry so, drift cepatII and pergi drive-thru McD japp :) Haha. See? How far we go and having his day for one dayyy:)



Dear Heart <3
Happy Birthday Sayangg :) Awesome 19! Semoga panjang umor and dimurahkan rezeki :) Buat-buatlah bertaubat yea sygg. Change your attitude from bad to good and good to excellentt :) Org sentiasa ada jea utk dy :) Terima lah semua surprise nh and org harap dy ingat sampai bilaII walaupun exII dy yg lain buat surprise yg lebih mengejutkn dari org tapi org nak dy tahu org ikhlas buat surprise buffday dy :) Iloveyouuu <3


*thanks utk earing nh sygg :)
Againn, Happy Birthdayy Heartt :) And thanks to much for Gend Domino's Pizza JBD :) Takda korangg, takjadi lahh semua nh kann :) Huu, taktahu lah kenapa post aku macam terabur gila arinh nd rasa pelik tk awat aku punya blog banyak gila smileyyy :0 Okayy, kepala dah berat sngt sbb hidung dh tersumbatt. K, nyteee :*


Align Right


much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan