| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
You Are MySuperb Hero :)
Monday, March 5 | 2:27 AM | 0 Talking ♥





Kau selalu ada untuk aku. Even susah, senang, aku nangis, ketawa, marah, geram.. Kau takpernah maki aku. Kau takpernah kasarII dgn aku. Kau baik sngt dgn aku sayangg. Rasa sempurna sangat hariII aku sayangg. Kau ajar aku jadi sopan nd santun, jadi perempuan tulen. Haha. Ajar aku beradab sikit. Haeh, banyak kau ajar aku sayanggg. Kau selalu nasihat aku kalau ada benda yg kau taksuka. Kau takda nak marahII aku taktentu pasal. Kau matang sangat sayangg. Takda pun nak cakap, nak buat benda bukanII yg mengarut. Kau sentiasa ada kat sisi aku. Kau tempat aku manjaII, gedikII, ngadeII sebab Kau ajar aku berdikari sebab kau taknak aku terlalu bergantung dgn parents aku kann. kau takpernah berkira apapun dgn aku. Dulu, pergi manaII kita berdua je kan tapi sekarang masingII busy dgn kerja. Aku dgn kerja aku, kau dgn kerja kau.Hmm, even kau busy macamane pun kau takpernah abaikan aku. Kau mesti text aku, call aku. 1 hari kalau takcontact rasa macam nak nangis jea. Aku terharu sangat sayangg dgn semua benda yg kau dah buat kat aku. Hmm, kau baik sangat dengan aku. Kau layan aku sebaik mungkin yg kau boleh. Kau betulII jaga aku kan sayang. Kau faham aku. Semuanya ada pada kau. Kau sangat penting dalam hidup aku. Aku sayangg kau sangat Singaaaaa :')






Iloveyouuuuu Zainal Zailiannnn :) You are the one and only. Takda lelaki lain dah. Biar apa orang nak cakap asalkan kita tau apa yg terjadi kat kita kan sayangg. Dorang taktahu pape so dorang takperlu nak judge pape. Bahagia kita yg rasa bukan dorang kann. Heee :) TerimaKasih untuk semuanya tauuuu. Hargai sangatsangat. Rabbit sayang awak Singaaa


much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan