| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Stalker Terbaik :)
Friday, February 24 | 1:28 AM | 0 Talking ♥




Hell-o Bloggisttt :) Eh, nak tahu tak? Kita jadi stalker terbaik tau tau. Akibat kebosanan yang melampau sebab terpaksa tunggu Singa Sayang akan text saya selepas habis melayan bos tersayang dia main snuker. Makanya, Aku pun telah mengodam Wall dia.*ikat rambut* Haha. Takpernah aku jadi stalker macamnh sekali punya teruk. Haha. Biasanya kalau ex-couple, ex-scandal aku dulu pun aku tak stalk cenggini sekali tauu. Haha. Tetiba rasa macam terlebih care :)



Dengan eksited yg tahap maksimum, Aku pergi rogol dia punya wall from the latest update sampai lah kat bawah tuh tulis 'there no more posts' Haha. Bangga kejap sbb aku berjaya menelaah semuanya. Takpercaya? Nah amik nh.






Sekarang dah 2012 and kau tengok kesungguhan aku stalk wall dia sampai last dia update 2010 kan? Haha. Clap sikit hand tuuu :) Haha. Nak geli? Silakan lah wehh. Tak heran. Setakat kau tulis kat chatbox aku tuh tapi tak letak link sendiri. Buat apa. Tak gentle :) Aku heart kau lah haters. Grrr --' Kekadang kau pelik juga dgn Haters nh, dah taksuka awat kau pergi Stalk juga blog nh. Aku admit, aku pun ada juga stalk haters aku tapi amik tahu gitu je takda lah sampai tinggalkan jejakk bagai. Bodoh gila --' Malas nak fikir sngt. Okay, Sayangg. Iloveyouu :*





Ada macam Lisa dgn Yusry tak? Haha.



Ramai sangat kahwin tahun nh. Semua pilih tarikh yg cun-cun je. Hmm, tetiba naluri hati cakap Nak kahwin! Sayangg, Cepat lah lamar aku. Aku sudi punya. Haha *tiba-tiba* Nh lah kalau terlebih eksaited tengok org kahwin. Btw, Congrats for Lisa nd Yusry. Sekali lafaz je, Lisa dah sah jadi Puan Yusry :) So? Nyte ;D




much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan