| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Singa Sweett ♥
Monday, February 13 | 10:43 PM | 0 Talking ♥
*Beware. Entry kali nh tersanagt panjang. Sila jangan bored ;D


Hey Blogger :) Lama en Didi tak update. Sesaje nak bagi kau, kau nd kau rindu kat Didi :) Cewahh, hee. Act, Didi malas sangat nak update bendalah nh. Online pun jarang-jarang sbb aktiviti harian sekarang tidur :) theeee :D Al-maklumlah semakin cuba dan mencuba memperbesarkan punggung, menembamkan pipi nd membuncitkan perut. HAHA. You know what? He say "perempuan yg buncit itu seksi" HAHAHA. Okay, Ia sangat kelakar nd benda tuh buad Didi gelak non-stop. Macam mengarut tapi it's true okay. Okay, Ignore. It's look like tak penting and out of mytopic. Back to mystory, Act on 10 of February arituh, Genap 1 Month me and MySinga be apart. so? My prep is suruh dia minta cuti hari Jumaat sebab day tuh jatuh hari Jumaat. Aku pun rasa macam asal Jumaat? Kenapa tak Rabu? Khamis? sabtu maybe. Haha. Okay, melalut again --'




Our day hari Jumaat rite? tapi from Monday until Thursday tuh kiteorang dalam ketegangan. You know what I mean? Okay, kiteorang bergaduh. Ferhhh, time tuh Allah je tahu macamane rasanya. Baru baik then gaduh balik. Haeh, masa tuh Didi admit lah yg Didi think more negative. Gila taknegative, Huarghhhhhh. Taknak ingat lagi :'( benda tu perit wehhh. Bengkak juga lah mata, Tersumbat juga hidung, luka juga hati masa tuh. Allah je tahu macamane Didi waktu tuh :') Tapi Didi kuat. Tetap Senyum juga tauuu :) ada ketawa sebab? Im tired to tell everyone the reason why Im still keep my cry. Hmm. Oky, stop the bad part.






Now, the best part. Pagi tuh janji nak keluar pukul 12 tapi bila call dia, dia still tidur lagi. Aku pun tidur lah juga. Haha. Niat nak pakai Dress waktu tuh but Waktu dia call tuh dia cakap dia OTW and dgn kelamkabut gelabah labah-labah, terus je capai t-shirt yg mana dah iron tuh. Takpakai compact powder pun. Just bb-cream. Dahlah salah beli bb-cream, beli yg warna gelap nd Didi pun secara auto nya menjadi gelap. Dengan harapan dia pun pakai T-shirt juga tapi sebenarnya tak. Hahahaa. Tuhlah sapa suruh tidur lagi kan dahhhhh, malu sendiriiiiiiiiiii--'





Then, pergi Jusco sbb nak tngk muvie. Wowww, dah beli tiket and then pi Makan dulu sbb muvie start pukul 3ptg but kiteorg dah sampai around 2 petangg :) KFC mali. Wehh, aku rasa. Aku dgn dia yg sweet gila kott. Haha. Sweet macam adik-beradik bukan couple wehh. Sebab? Haha. Kalau kau semua tngk pun kauorng akan cakap benda yg sama :P






#Hantu Dalam Botol Kicap. Lepas je dah beli tiket nh, Singa Didi marah sebab dia nak tengok Azura. Haha. Baru sweet katanya :P Okay, nak cerita pasal seat. Didi yg pilih seat. Haha. Sebab selalunya kalau Didi yg pilih seat memanglah terbaik, terselesa lah and terstrategik but masa dgn dia ntah macamane. Didi pergi pilih seat depan . See capital H tuh? Nasib baik tengah. Haha. Kene bebel dgn dia. Haha. Dahtuh takmacam nak syok sendiri pulak kan, rasa macam kiteorng je yg ada dalam movie tuh. Haha. Mesti yg orang atas tuh ckap "sungguh tak-strategik couple nh pilih seat --'" Haha :P



Habis movie je terus balik sbb perut dah kenyang sangat tapi dah nak sampai dia ajak pergi Tasek :) Singgah tasek semata-mata beli Air Kelapa dgn Kentang. Harap Maklum. Haha. Nak jalan-jalan tapi panas sangat so? Pusing-pusing and balik rumah :)
Masa dia hantar Didi balik tuh, Didi suruh dia tunggu kejap and I bought something for Him :) Guess whattt?















Macam takpercaya Didi yg buat. Haha.





































Tadaaa. Wekk. Terasa sangat buruk. Okayy, sngt penat buat nh. Sila Hargai :P Dahlah, tak kreatif tetiba timbul miang nak buat benda nh. Haha. Sangat gedik.



Benda nh memang niat nak belikan pun. Jam dia putus sebab Didi. G-shock pulak tuh and terasa sangat bersalah. Tuh yg belikan jam baru even taksemahal G-shock dia --'

Wohoooo, the End but before that. You guess what? Even, Didi nh Gf dia, Didi takut nak post Love-love bagai sebab? Pernah post and dia delete. Nd sebab tuh trauma nak post lagi. Haha. Tapi tetiba malamtuh benda yg taksangka.








*click untuk tumbesaran :)


Post pasal Jam yg Didi bagi. Serius, teharu sangatttttttttt. Malamtuh, Didi yg call dia sbb dia cakap dia ngantuk nd he say there someting on his wall. Habis OTP terus je buka wall dia nd woahhhhhhh! How sweet are him. :')







#klik untuk tumbesaran.

Hewhew. Speechlesssssssss :*

















So? enough for this. And, the end :D


Singaa, Rabbit sayang kat Singa tauuuuuu :*




much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan