| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Awakkk :'/
Monday, February 20 | 8:13 PM | 0 Talking ♥







Hey Boyy. Where are youu? Hmm, Ineedyou babe. Since petang tadi kita taktext en? Tak kesah pun sbb maybe you having fun with your family but after magrib I call you until around 8.30 pm. You never pick-up all mycall.*lap air mata jp. tarik hingussss*. Hmmmm, Did I do something wrong with youu? Biasanya, kalau dia tido, org call dia mesti dia angkat paling lambat pun 7kali call je mesti dia dah jaga. But noww, berpuluh-puluh kali I call you never answer mycall :'/ Ohnooo, Org ada buat salah ke? Hmm. Takpelahh. Maybe org ganggu dia.*tengok hp jp* Okayy, takpe. Org faham. Org tunggu text dia keyh. Org tunggu dia call org. Tautautauuuu *bersin* Hmm, org weak sngt nh. Hidung asyik tersumbat je. Kepala berputar-putar. Badan berat nauzubillah. Mata? Hah, jgn ckp merah dah macam Drakula dah. Hmm --'













Imissyouuuuuu. Im sorryyyyyyyy :'/










#doakan kita cepat sihat blogger :')






much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan