| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
It's the colour of myday :')
Tuesday, January 24 | 11:45 PM | 0 Talking ♥

Hello buddy's :) How your days? Haeh. Ok? Ko? Koko? okok? Grrr --' Okayy, intro yg mengarut merapu. Semenjak dah kerja nh, banyak sangat challenge yg Didi dapat. Semuanya berat sangattt. Nama pun challenge kan? And challenge tuh yg buat Didi macam sikit-sikit nak down and cry tuh. Heh --' Pehal lah aku lembik sangat :'/ Hmm, kekadang Didi terfikir tauu kenapa lah Didi jadi macamnh sekarangg. Kuat nangis. Taksuka makan. Taksuka sangat bergaul. Cepat sangat terasa and semua yang negatif lahh. Takda yang positif langsungg. Brrrr. Didi nak diri Didi yang dulu. Bila kene marah, buat taktahu then improve diri sendiri. Tak kesah pun degan bebel-bebel semua. Hmm, kenapa lah semakin besar semakin menyusahkan orangggg :'/







2012. Yess, dah 18 years old dah daughter Nor Rizal nd Juhani nh. Tapi kenapa still macam 13 years old? Asal takmatured-matured lagi? You know what? Didi paling susah nak nangis depan orang but now. Senang gila airmata nh orang tengok. Segan wehhh. Hmm, kalau Didi ada salah silap ke bagai. Jangan lh sampai-sampai kat orang. Mehhh, sini datang dekat kasi rapat, Cerita dgn Didi. Yea, I will improve it tapi bila dengar yang negative datang dari mulut orang lain yg sampaikan. Didi rasa macam, Apehal kau nhhh? Grrr. Didi ada perasaan sayangg. Jgn buat macamtuh yea? Jadi manusia tuh biar guna otak :) Cuba kalau kau kat position Didi, what are you feel? Mesti rasa nak cekik sampai koma kan? Haeh, manusia-manusia.








Okay, stop pasal sad story. Dah bosan nd taknak ingat kalau boleh. Hmm, merajuk dengan couple? Biasalah. Dia pujuk? Pun biasa tapi cuma luarbiasa cara dia pujuk rite? Alohi, sweet letuww pujuk kita pagi tadi :) Hee, then pinjam hp taip text untuk kita then lari. Haha. Comel. Apapepun orang buat, orang kene marah mesti dia ada je kat beside orang kann? Thankssss sanagtttttttt sangatttttttttt. Kadang-kadang orang malu sangat kat dia. Dia pun mesti segan gila dapat gf macam org en :'/ Hmm, takpe. Nanti orang berubah yea :) Demi kita. Cehh, tiba-tiba. Hmm, demi takda lagi mulut yang nak complain jea :D Again, thankskiuttttttt :)




*Beb, Iloveyouu ouhh. Talian hayat kita hanya hati awak jea. Takda talian hayat lain. Fullstop! :)


much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan