| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Im Fine? Maybe ..
Tuesday, January 3 | 4:36 PM | 0 Talking ♥
Hello peep[s] ! Lama Didi tksentuh blog nh, even baru seminggu pun tapi terasa lama. Ehh, sebelum terlambat, HAPPY NEWYEAR SAYANGGG ;D. Maaf, lambat wish. Takcelebrate pun NewYear tahun nh. Time kauorang semua tengah beseronok sambut NewYear dgn Family, bf/gf kauorang semua. Didi tengah bertarung dengan sakit. Macam takpercaya kan? Padahal pagi 29/12 sebelum Didi dapat kecelakaan tuh, Didi online Facebook dari pagi sampai around 4 petang. And kejadian tuh pukul 5.30petang hari khamis --' Macam takpercaya jea semua tuh berlaku tapi benda tuh dah terjadi nd tinggalkan kesan mendalam. YaRabbi, Allah je tahu macamane sakitnya Didi waktu tuh, even family yg beside Didi mengalirkan airmata pun semua tuh tetap takdapat rasa kesakitan Didi. Dorang yg sebabkan Didi kuat nd boleh bangun plus start kerja harinh ;)

Kene buatan orang, yess. Didi sakit tuh. Reason Didi kene? sebab tolak cinta jejaka mana ntah. Takpercaya kan? Didi pun takpercaya juga Didi boleh kene bendalah tuh. Seriuss, Didi sakit sangat sebab benda tuh. Didi kene khamis petang until sabtu malam. Count sendiri berapa hari Didi Terlantar. Bayangkan, Didi tkboleh gerakII sangat, nd bilaII masa jea Didi boleh kene sakit tuh, kejapII tapi kejap tuh yg sakit. Tak kira masa, kesian gila dekat Family. Taktidur pun nd malangnya, semua tuh dapat bisa sakit Didi. Kesian kan? Yang takbestnya, yang buat tuh kawan sendiri. Lagi lah rasa macam nak terjatuh jantung nh dengar.



Mandi, makan nd semua aktiviti Didi mesti ada peneman. Mesti ada Yassin. Sampai kan mandi pun 2 orang yang mandikan Didi. Kelakarkan? Waktu kene tuh tkperasan ada kesanII lebam tapi waktu nk hujungII hari, baru perasan. Dekat ibujari kaki kanan, ada kesan kene gigit, dekat uluhati ada kesan kene cucuk. bentuk piramid plus dekat belakang badan nh ada kesan cakar. After benda nh jadi, dahi Didi terus start tumbuh bijiII. Banyak wehh. --' Bayangkann, betapa kejamnya manusia yg hantar bendalah nh kat Didi. Makcik ckp, orang nh guna gambar Didi nd sebab tuh jugalah, Facebook Didi dgn Mr.A deactive. Kesian dekat dia. Didi punya pasal dia yg kene tanggung. sorry sayangg ;')


Sekarang nh, alhamdullilah Didi dah beransur pulih. cuma kesal je benda nh terjadi. Macam takpercaya. Biasanya tengok dalam tv jea tapi bila dah kene sendiri, I know what they feeled --' Thanks to muchh Family. Iloveyouuuuuuuuuuu. sanggup terjaga jagakan Didi sampai Didi dah sihat sekarang even taksehat sepenuhnya. again, thanks semuaaaa. For you sayangg, thanks and sorry keyh. Never thought it will happened bee. thanks for understand me. Iloveyouu. conclusionnya, jangan gunakan kuasa ilmu hitam untuk sakitkan orang nd jangan sukaII sakitkan hati orang yg betulII dah gilakan kita. cukuplah dah kene sekali, Didi taknak kena banyakII kali.



#Iwill active myFacebook soon. ;)




much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan