| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Hati Kapas :')
Thursday, January 19 | 7:52 AM | 0 Talking ♥
Heyyuuu :) Semalam punya cerita harinh baru update. Merepek je. Act, semalam balik lewat plus Didi penat giloss. Yelahh, kerja dah kalah orang yg kerja Fulltime. Haha. Sampai amik ot bagai. Hoho. Eh, you know what? since Didi dah habis sch nh en? Didi kuat nangis tauuu. Haha. Bukan tuh je, kalau makan pun jarang habis. Serius, takbole nak habis. Tngk makanan pun muak. Err, asal pelik sngt aku nh --' Kekadang sampai Enal fed-up nak ajak Didi keluar makan yelahh. Memula cakap lapar, hujung-hujung takhabis. Apa lahai --'






Semalam punya kes. Okay, back to my past for a while. Guess what? Didi nangis kat stor semalam. Bhahaha. Kenapa? Sebab kene marah dengan Senior Pizza Baker. Huwahuwa. Dahlah semalam kene Period Pain then tahan sakit lagi, dengan pressure tempat kerja lagi. Brrr, sungguh menyayat hati --' Nak ke tak, Didi pun terrrr-nangis --' Nangis bukan kejap tauu, lama gila. Memula tahan dulu tiba-tiba..... Hah, amik kauuu. Bederai terus airmata kasih. :) Thanks yea awak pujuk saya. Kesat airmata saya. Wohoo, sweet lah tuh :) Nangis kat shoulder awak. Wahahaaa, bukan nak stop cryingg, lagi sengaja nangis laju-laju adalah. Hee, Dahtuh, awak sweet sangat, terharu lahai :) Kak Nurin pun sweet juga wehh. Dia kiss kita then cakap. Iloveyouuuuu :*


Semalam juga kita gaduh kan kan kan ? Pasal benda bodoh plus sakai. Okayy, serius, taksuka gaduh dgn kauuu! Macam nak tergelak tngk dia tarik muka dengan org. Hah, dahlah satu tenpat kerja. Gaduh dgn dia sampai tersalah tutup customer punya lasagna. Lahaii, apelah. Nak split time tuh lah gaduh. Yang org nh start buat drama kat belakang oven tent. Dahlah tengah tahan sakit perut. Dia bole main tarik-tarik muka. Lama pulak tuh. Grr --' Then bila kita dah baik. Naz pulak buat muka --' Haeh, macam-macam. Ingat nak balik awl sebab dah caka dgn Kak Nurin nak balik sama-sama then ttetiba Abng Aidil suruh dia balik dulu. Hah, terpaksa lah tunggu Enal balik dari split. Brr, di balik time tengah busy. Datang-datang je. Tanya bila nak balik. Ganas pulak tuh. Haha. Tapi sweet balik bila..
"Eh, dah makan?''
''Dah. Makan hati."
"Alolo, meh makan meh. orang belikan dia Nasi sbb orang tahu dia takmkn lagi kan :)''

teetttt --- Alolohh, cair lahai hati nh macam Chocolate Lava punya creamm rasanya. Thanks lah yea. Thanks sesangat.


After makan, buat Pie out sma-sama. Haha. takbole ouh buat Pie out dengan kau sayangg. Nanti jadi kelamkabut. Bedebar-debar je. Nk letak onion ring pun dalam kotak breadstix. Jadah lahai aku nh --' Then, kita kerja macam biasa kan sayangg? Cuma mlm tadi Didi jadi macam budak-budak. Haa, perangai lama dah jadi balik. Yelah, ada Aai yg sewel tuh. Sengal habis layan dia --' Layan jelaaa. Closing? Hah, Didi nak ngelat act. Nak bali. Sebab dah penat en. Ngelat pun tapi tngk Enal buat kerja sorang-sorang. Sedih pulak. Tolong. Pukul 12 baru balik :) Ibu amik then tetiba Ibu nak jumpa awak. Hewhew. :3







One day dgn awak sayangg, rasa macam best gilos. Gaduh. Nangis. Gelak. Sweet-mwett. Manis. Masam. Semua ada. Dah one week juga kita together rite :) Thanks buat myday. Rasa terharu gilaa. Taknak dah gaduh dgn dia lagi. Bosan sngt. Tarik muka dahlah lama. Grr, kalau orng nak merajuk dia boleh buat lawak lagi "Eh, nak merajuk ea? Kejap ea, Busy nh. Kejap lagi merajuk balik'' Brrr --' Bukan betambah marah. Takjadi nak merajuk tergelak je baca text dia tauu. Haha. Kelakar sngt dgn dia nh :) Iloveyouuu babe :*






much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan