| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Chocolate Lava Cake.
Tuesday, January 17 | 12:49 AM | 0 Talking ♥
Hola Baby :) Taktahu dah nak starting macamanenyh --' Segan wehh, bangun tidur tetiba ada text masuk. "Emm, sedih jugak blog dia en?" Waktu dapat text tuhh, rasa macam nak cekik diri sendiri jea. tutup muka pakai bantal sebab malu dahtuh gelak sambil reply "Huh? Blog?" pura-pura taktahu. Padahal dah gelak guling-guling. Menyesal act pergi public sngt website nh. Grr --' Kejap lagi next text masuk "Yup. Blog dia. First kerja pakai apa? HAHA'' .. teeettttt --' Didi dah sebal gila, tepu. Hilang kata-kata secara tiba-tiba. Sengketa betul lahh. HAHA. Buat taktahu. Cover and reply text macam biasa :p




And, suddenly..








Ohmaigeee, errr, SPEECHLESSSSSS :')










Thanks sbb come into mylife secara tiba-tiba. Kau memang Kasanova betul. Miahaha. Start first thing dia bagi Didi until sekarang, semuanya Didi simpan walaupun nampak macam nothing je benda tuh tapi still Didi simpan juga. HAHA. Thanks yea Dear :) Hargai sangat semua yang dia dah buat kat org. Takecare Yourself :) Iloveyouuu ♥

much love,


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan