| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Semudah satu dua tiga ..
Thursday, December 29 | 11:39 AM | 0 Talking ♥


Hey, ramai request dekat Facebook suruh buat tuto pasal fb themes. Haa, nah, amik nh.
*first time buat tuto*

At beginning, korang pi bukak web nh, Fb skin, then choose design your own. Kalau taknak design sendiri pun takpe, korang boleh choose je yg kat bawah tuh tapi bagi didi better korang edit sendiri :D




Next, after dah click tuh, dia akn keluar cenggini. Haa, pi edit semua tuh.



Finally, dah edit semua korang save. Dah save dia akan keluar navigation Install. Click Install tuh and akan automatik keluar dekat Facebook.


|
|
|
|
|
macamnh lah jadi eh.
|
|
|
|
|
|
|
|
\/





Hasilnya jadilah begini :) Tapi leceh pakai benda nh sbb lombab bonar. Lagu yg tepi tuh memang ada, nanti korang choose je lagu kat situ :)
Sekiann ;D



*pastikan korang memang tengah online facebook kauorang tau.

much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan