| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Pinkist. Blackistt. Sweet lah tuhh :*
Thursday, December 29 | 11:15 AM | 0 Talking ♥
Heyyy awak awak. Dah mandi? Belum? Patut bau kambing. *okay ngarut* Act, nak update pasal benda alah nh. Try buat semalam tapi tksempat sbb nak keluar. Pergi belik baju adik plus pergi makan dengan keadaan takmandi. Kauorang pernah? Keluar dengan keadaan tkmandi satu hari. Takkan? Haaaa, nh lah yg aku buat semalam. Bhabhabha. Selamba gila sbb aku sejuk wehh, takbole mandi :P Nanti gegel. Haha. Okayy, asyik ngarut je aku nh --'

Nak tau aku try buat apa? Nh, kat bawah nh


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korang adaaaa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/




Haa, nh lah dia. hasil airtangan aku. Gila pink? Memang lahhh. Napak je ganas tapi hati kapas tauuu :) Blog nh kat tertuka ke Blackist rite? So, facebook aku kene lah pinkistt :) Pink itu menawan, menggoda :P Ngarut je lagi aku nhh --' So, aku dah tepu. Kbye :*



much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan