| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
My Pinkist New Look :)
Saturday, December 24 | 12:11 PM | 0 Talking ♥


Hey peep[s]! Everything ok? Haeh, rindu nak update-update semua nh. Private kan My Pinkist nh untuk seminggu sebab tengah construction dia. Act, dah nk update semalam tapi try buat navigation bar asyik takjadi jea. Teragak nk tanya budak nh sebab dia suka editblog orangg nd hasilnya tersangat menarikk :) Tanya dia and she gave me the answer. Dia guna blogskin lahh awak. Macam-macam kita tanya dia nd dia jawab jea takdanya nak sorok-sorok bagai. Thanks yea Nadirahh :) Haa, nak suruh dia editkan? Pi jea add dia kat Facebook. Nak tengok blog dia? Meh klik sini. Dah add? Pi terus IM dia. For boys, jangan nak gedik sangat dengan dia tauu, sebab BF dia kuat cemburu. Nanti BF dia sepak jea kauoranggg sampai mati. HAHA. Lastly, thank to much Nadirah Abdul Kadir :) Kbye.


#rindu awak lahh A. ;')


much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan