| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Kita rindu semuaaa :'/
Wednesday, December 14 | 7:18 PM | 0 Talking ♥
Hey soul fellow :) Everything okay? Yeah. Goodlah kalau everything okay :) Pagi tadi kita dapat call. Dorang call, siapa dorang? Sibling kita lah, cousin kita semua. Dorang call nd tanya bila nak balik. Dorang cakap dorang rindu semua, tunggu kita balik then nak keluar bagai. Hmm, sedih weh, terjaga dari tidur sebab dorang call nd dorang cakap macamtuu. Kita taktau nak cakap apa, dengar pulak suara Am nangis. Huwarghhhh, kita pun start meleleh lah airmata tuu, serius. Kita pun rindu awak semua. Bukan tanak contact via Hp tapi kita takut kalau kita contact dorang kita start nangis. Macam last nite :'/ Sedih sangat wehh. Bangun jap, cuci muka then kira duit dalam wallet. Wallaw, ada RM 5 jea. Tambang nak balik pun taklepas, acano nak balik wehhh :'( Takpa, kita tunggu sampai duit dah cukup kita balik yea :) Tadi Am IM then dia cakap Arif nd Amirul ada dekat rumah. YA ALLAH, jeles nya wehh. Dah meleleh lagi sekali airmata nh. Am offline Ammelissa pulak yg online then dia IM then cakap dia dekat rumah Aunty kita. Huwarghhhhhh ;'( Kita nak balik. Nak jumpa kakak kita, adik-adik kita :'/ Kita rindu doranggggg.


Nanti kalau kita balik, kita nak peluk korang se-erat-erat nh. Boleh tak? Taknak lepas. Nanti kita balik, korang tidur rumah kita tau tau tau. Then, makan-makan, jalan-jalan semua ea? Huarghhhh :'( Tapi mesti kita lambat lagi balik kan kan kan nd korang pun mesti bosan tunggu kita lama-lama kan kan kan. Kesian kita wehhh. Kita sayang korang nd kita rindu korang. Iwill back as soon as possible okayy. Wait for me. Iloveyou. Imissyou Guys :*











Labels:


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan

Hey soul fellow :) Everything okay? Yeah. Goodlah kalau everything okay :) Pagi tadi kita dapat call. Dorang call, siapa dorang? Sibling kita lah, cousin kita semua. Dorang call nd tanya bila nak balik. Dorang cakap dorang rindu semua, tunggu kita balik then nak keluar bagai. Hmm, sedih weh, terjaga dari tidur sebab dorang call nd dorang cakap macamtuu. Kita taktau nak cakap apa, dengar pulak suara Am nangis. Huwarghhhh, kita pun start meleleh lah airmata tuu, serius. Kita pun rindu awak semua. Bukan tanak contact via Hp tapi kita takut kalau kita contact dorang kita start nangis. Macam last nite :'/ Sedih sangat wehh. Bangun jap, cuci muka then kira duit dalam wallet. Wallaw, ada RM 5 jea. Tambang nak balik pun taklepas, acano nak balik wehhh :'( Takpa, kita tunggu sampai duit dah cukup kita balik yea :) Tadi Am IM then dia cakap Arif nd Amirul ada dekat rumah. YA ALLAH, jeles nya wehh. Dah meleleh lagi sekali airmata nh. Am offline Ammelissa pulak yg online then dia IM then cakap dia dekat rumah Aunty kita. Huwarghhhhhh ;'( Kita nak balik. Nak jumpa kakak kita, adik-adik kita :'/ Kita rindu doranggggg.


Nanti kalau kita balik, kita nak peluk korang se-erat-erat nh. Boleh tak? Taknak lepas. Nanti kita balik, korang tidur rumah kita tau tau tau. Then, makan-makan, jalan-jalan semua ea? Huarghhhh :'( Tapi mesti kita lambat lagi balik kan kan kan nd korang pun mesti bosan tunggu kita lama-lama kan kan kan. Kesian kita wehhh. Kita sayang korang nd kita rindu korang. Iwill back as soon as possible okayy. Wait for me. Iloveyou. Imissyou Guys :*











Labels:


Older PostNewer Post