| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Im sick. Im bored :')
Saturday, December 10 | 4:46 PM | 0 Talking ♥


Hey Soul Friendss ;) How are you today? Okay tak semua? Hope it will be okay :) Kita taktu nak post pasal apa tapi kita ter-sangat bored. Serius, kita Online Facebook tadi pun macam nothing ja. Rasa macam nak deactive jea akaun tuu. Mula-mula tuu berkobar juga nak online bila dah online kita rasa macam nak baling ja Lappy nh. Taktau-menahu sebab apa, mengapa, bagaimana dn sebagainya. Kita terus hilang mood. Dari semalam lagi tauu. Bila online ja, start lahh. Panas badan. Haiyuuu, kenapa nh jadi macam gini --' Ibu text semalam tanya bila nak balik, haeh. Ibu, kakak takda sen nh nak balik. Ibu dengar jea aku takda duit, terus dia bebel sampai tak-ingat dunia. Makan dalam hati jiwa raga bakul semua lahh. Makcik aku suruh balik before buffday adik kita, Arif. Tapi kalau boleh beli tiket bas guna rambut, aku lahh orang pertama yg pergi dulu --' Takpelahh, buat simpati kesian dari semua lapisan keluarga, bila dah cukup dengan muka tersenyum suruh budak tuu tolong hantar pergi beli tikett :)





Dulu, time sekolah kalau bored sngt macamnh mesti sentuh buku, tak bored pun memang kene sentuh pun buku, sebab apa? Sebab kita budak sekolah lagi tapi tuu dulu, sekarang kita dah habes sekolah, dah habes exam nd tengah tunggu result. Nak study tuu macam berat-berat jea. Macam ngantuk-ngantuk ja. Haehh, Dulu tak habes sekolah lagi, duk heboh-heboh ja nak cepat-cepat habis bagai tapi bila dah habis nh, rasa macam kejap jea dah habes. Rasa nak getback balik jea waktu-waktu tuu semua. Huarghhhh. Kita dah nak tua lahhhhh. :') Okayy, coool down :D


Ehh, act. Kita taksihat nh. Taktau kenapa ttiba-tiba terus pening sangat. Kepala berat macam ada berkilometrico batu-batan. Ya Rabbi, tiba-tiba berpeluh walau bawah kipas, dah buka sampai 5 pun still berpeluh juga. Muka dah takboleh cakap, pucat lesi. Nak kata takmakan, terlebih aku makann. Hmm, nak demam punn tunggu lah kita balik Jb duluu yea. Kita taknak demam dalam bas. Nanti kalau kita Mabuk then rasa nak muntah sapa nak tolong? --'


Hmm, okaylahh. Kita dah rasa berat sangat nh. Mehhh, kita rest dulu yaa :) Iloveyou reader. Thanks sangat kepada yg sudi singgah kejap then baca blog sakai nh :D Mehh, kita nak bagi hug sikit. :) Kita sayangg awak semua. Muahhh :*




#kita rindu nh dekat ibu, ayah, kakak, abang, adikII kita ;')
muchlove,

Labels:


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan