| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Happy Born Day Lil Brother ♥
Monday, December 12 | 7:50 PM | 0 Talking ♥

Happy Birthday to You,
Happy birthday to You,
Happy Birthday untuk adik sayangg.
Arif dah tuaaaa :*






Heyy, Happy Birthday Muhammad Arif Ridwan b. En. Nor Rizal :) Kau tau tak yg kau dah tua ;) Jyeahh. Dah 14 tahun dah kau nh. So, buat peragai macam budak 14tahun yea adik sayangg :) Jangan nak gedik-gedik sangat nd jangan nak nakal-nakal sangat. Even kadang-kadang sangat menyirap dengan kau tapi kau lah penabung aku ;) Aku takda duit, kau lah Banker aku kan :) Jyeahh, tuu lah sebab aku sayang kauuuuu. Mehh, aku kiss sikit :*  Kau nak topi Quiksilver kan untuk Hadiahh, Woo, sekarang nh memang tak lah aku nak bagi yea. Duit tambang nak balik pun takda lagi nak belikan topi kau. Nanti aku dah kerja aku belikan yea :)

First time buffday kau tanpa aku kan? Aku tau kau sedih :) Takpa, nanti aku dah balik kita keluar yea :) Aku sayang kauu, Jangan nak nakal sangattttt tauuuu. And one more thingg, jangan nak smoke sangat. Goodluck PMR tahun depann :) Semoga dapat result gempak. Aku sentiasa doakan yg terbaik untuk kau budak cembenggggg :*


much love,

Labels:


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan