| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Im try but it worst :')
Sunday, November 27 | 4:06 PM | 0 Talking ♥






Hey Awak? Ni entry kedua yang kita post untuk arini. Jyeahh. Kelakar. Dah lahh tak sihat, tetap juga nak buat blog. Dua pulak toh. Haihh. Serius kita taklarat sangat ny. Pening sangat tapi kita boring. Ni semua garaII jaga budakII kecik tohh semua. Alohaii, kauorangg ni memang nakal. Suka buat aunty macamni. Hah, kan aunty dah demam --' Takpalaa, sekali-sekala kan kan kan? Sebab sekali-sekala kauorang ni lahh aunty jadi mcmny. Haihh, --' Again. Aunty sayang awak semua.



Awak? Kenapa awak suka sibuk pasal kita? Dah puas dah awak cerita, jaja, fitnah and kutukII kita? Seronok tak awak cerita pasal kita dekat semua orang? Dapat upah berapa juta kalau awak ambil tau pasal kita ny sayangg? Alolohh, awak ny. Kita rasa awak salah orangg tau. Kita bukan HOT pun untuk awak ambil tau. Kita takmarah awak pun. Kita lagi suka tau. Alahy, romantik lahh toh cerita pasal kita toh. Atleast, ada juga orang nak ambil tau pasal kita kan kan kann? Kesian awak, macam orang takcukup kasihsayang ja awak ny. Kita pun takfaham apa motif awak buad cenggitu kat kita. Kita kenal awak bukan baru kott. Dah lama sangat dah ny. Kalau kita nak, kita dah cerita dah pasal awak tapi kita taksuka. Membazir gitu. Huh. Apa punya orang lahh awak ny. Macam takde otak. Kawan sendiri pun awak buad macamny. Alahaii, sweetnya awak nyyyy --'








Kita rasa kita kene jadi jahat juga. Yelaa, kita buad baik pun awak buad jahat kat kita. Apapuntakguna lahh awak ny. Apapepun, cepadII lahh sedar diri toh. Jangan nak heboh cerita orang sangat. Nanti kalau Allah nak balas kat awak, awak sendiri yang malu. Duduk senyap. Jaga hal awak toh tau. Kita tak perfect nak ceriita buruk orang kat orang lainn :) Okayy, bye Haterss. Mehh, kita nak Hug awak eratII ;D





#gamba kat entry ny semua takda kene-mengena :P



much love,

Labels:


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan