| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Header Baruu ♥
Friday, November 25 | 9:27 PM | 0 Talking ♥

Hey Blogger :) Fuhhh. Fuhhh. Haishoo, berabuk dah Superman ny.

Hee, biasalahh. Saya kan sedang SPM nyy :D
How my exam? Ohh, jgn tanya skrgg. Tengah darah gemuruh lagi. Yelaa, exam tak habes lagi ny. Lastpaper 6hb, paper Ekonomi Asas. --' Habis paper tak terus punn balik JB sbb nak kena return bukuteks 8hb. Ada reunion lagi, apatah jadah lagi. Semuatohh kene settle. Baru lahh aku balik ke JB. Yelaa, malas nanty nak kene ulang-ulang alik kann kann? Ingat JB dgn Melaka toh macam dari ruangtamu ruma korang pergi tandas ke? Wehh, memang taklahh kan. KadangII, kalau kau amik bas yg takbetulkann. And banyak berenty. Perhh, perjalanan korang macam dari JB pi Kelantan --' *yeahh, it's already happen to me*


Haa, aku sebenarnya nak cerita pasal header jea. Tapi mukadimahnya pulak yg panjang. HAHA. Redah jelaa kan ? Cantik ta header tohh? Dah lama sebenarnya aku guna. Nak sebulan dah kodd. Aku guna Header tohh :) Yeaa, sememangnya lahh bukan aku yg buad :P Mana hade masa doe. Nak SPM lagi. Nak itu lagi, nak ini lagi. Tapi ada lahh sorang gadis ini offer nak buad header. Nama dia Erni Nabila Dia promote nak buad. And siap dalam masa 5minit and yang Amazing gila. It's FREE okayy :) Yeahh. Thanks adikk :D


Kauorang nak juga ta header macamtohh? Nak bole jea. Pergi blog dia :) Tapi yang untuk FREE punya available dia dah tamat. Sorry :D Tapi dinasihatkan contact dia via Facebook jela. Senanggg :D Klahh, setakat ni jea ebtry kali ny. Nyte readers :) Muahhhh :*




#teringin nak masuk contest tapi takut kalahhh --'



much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan