| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Happy Birthday Pn. Noraini ♥
Saturday, November 26 | 6:03 PM | 0 Talking ♥




*okayy. gamba atas toh takda kene mengena :P



Heyy, Im back :D Harini kita nak jadi budak baik. Kita taknak cakap kauaku. Kita nak cakap AwakKita :P *poyo sikid harini :) * Hee, Kita bosan ny. Takbuad apapepun tau aryny. Kene tinggal and jadi babysiter untuk budakII yang nakal ny. Bukan sorang tau weyhh. 5 orangg. Haa, hambek kau. --' Penat kita tauu. SekejapII gaduh, berebut toh lahh, inilahh. Nak itu lah, nak inilahh. Haiihhh --' Kita besabar jea tauu. Penad sangat sampai tertido. Okayy, memang kesian kan kan kannn? ;D Takpe, pengalaman. Nanti kalau kita dah anak, kita boleh jaga dorang amcamtoh. Penuh kasihsayangg :p


Hee, act entry ny nak cerita pasal Buffday. My aunty merangkap lebih korang ibu numb dua laa :) Buffday dia 22/11 aritoh tapi kita taknak post waktu tohh sbb kita tengah mogok. Sebab apa? Sebab-nya dorang buad kenduri. Even haritoh cuti sempena Hari Keputeraan Johor saya terpaksa korban kann diri untuk tidak pergi :D Yelaa, 21/11 toh paper Agama then 22/11 toh cuti and 23/11 ada paper Addmath. WTF! Takkan kita nak balik JB kodd, memang taklahh kann --' Kita lagi suka study :p *fake --'


Arhh, pape jela. Yang pentingkan awak, kita kene ngalan jea tau tau tauuuu. SorangII ngalan kita. Booo, kita benci. Kang mogok tanak balik kangg :P Hee, Takpe laa. SPM lagi penting kan kan kan ? :D *sedapkan hati :)






Yang kiri toh Ibu saya, Pn. Juhani and kanan toh lahh buffday Womenn :P





*Jyeahhh. Dorang sengaja. --'




Kau memang penyibuk Am --'




Ny pun memang sengaja --'




Andd, this My Ayah and My Ibu





*Ehh, sesat. Okayy, dia Nazura. Gf, adiksepupu kita. Si Rab toh :D



Nak cerita sikidd pasal GF sepupu kita ny. Nama dia Nazura Idmi. Dia budak SPM juga tapi dia boleh lahh pergi sbb rumah dia boleh tahan dekat dgn rumah aunty kita. Takmacam kita. Kita skrg ny dekat Melaka. Dekat sangat kalau nak balik ulang-alik --' Baru je betegur semalam. Yeahh, dia tegur kita. tiba-tiba. Kenal-kenal then gelak-gelak then borak-borak then kawan-kawan :D Jyeeahh. Andd, kiteorngg macam dah lama kenal okayy ;D Dia lawa. Kita tak, kita pun maluu --' Apapepun awak kelakar Nazura :) Thanks untuk Tuto awak yang kat atas tohh :D Andd-anddddd, dia ada buad blog pasal kita wooo. Sumpah terharu :D Nak baca? Klik sini. Awakk, thankss. Mehh, kita kiss sikit, Muah pipi kiri, Muah pipi kanan :*







And lastly, Happy Buffday Again Mama and thanks juga Nazura Idmi. IloveMyfamily. They always beside me. Thanks for being the best family for me. Muahh. Kakak sayang semua :*




much love,

Labels:


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan