| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Byebye Malaysia. Hello Egypt :D
Sunday, October 2 | 9:06 AM | 0 Talking ♥

Wanna say Byebye to my future husband. Ekhhh, trenggg, silap! My uncle who would become a doctor. Hoho. Nak balik Egypt dah dia aryny. Tak hantar dia punn pegi airport just send message via text ja :)

Me : Takecare there uncle :) Byebye Malaysia. Hello Egypt :D
Him : Hoo, thanks Diba. Hoo, thanks juga Hello-kan untuk Egypt. Tak sampai hati nak hello. Good luck SPM ;D


Hoo, see? Dia punn tanak tinggalkan aku. EKHHH! Trenggtengtenggg! :p Tanak tinggalkan Malaysia act :) Takecare there uncle. Jangan lupa orangg kat sini. Wish me luck okayy. See you later. Jangan nangis yea uncle. HAHA. Mesty korangg pelik en napae aku ta mention kan nama dia? Act, aku pun lupa nama dia apa. Aku panggil dia uncle Dafi ja. Tapi nama sebenarnya taktau punn. HAHA. Bantai laa kau mariahhhhhh :)


Heyy, harini buff schoolmate aku. Muhammad Muzammil b. Abd. Malek. Happy Birthday Boyy :) Kau dah tua. Semoga kau berjaya didunia dan diakhirat. Jangan kedekut ilmu. Jangan kedekut nak belanja aku and one more thing! Jangan nak lupa bagi hadiah aku! Dah lahh tak wish buff aku 26. Sept dahtoh bole salahkan aku pulok. Dasar lanun negara betul.




*Ny post yang ke 100 and Followers dah 77 orangg. Auwww! Thanks awok.





much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan