| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Memoriess ♥
Friday, October 14 | 2:16 PM | 0 Talking ♥
*BEWARE! Entry full of Images :)

Disebabkan on 26 Sept toh ta celeb punn buff aku atas sebabII yang tak dapat dielak dan dicegah. HAHA. So, sambut sekali dgn sepupu tersayanggg, Mohammad Radzuan on 08/10. Tapi makanII tohh tunda esoknya, 09/10. Seronok juga :) Sebab firsttime celebrate 1 cake 2 person. Then, makangg ramai-ramai. Sayangg, on it party. Kaka saya takda :( Kasihan dy.


In purple mood :)



*sesat



Heree! :)



Dy Hensem, puteyh. Saya hitam. Dy Ikan Bilis, Saya Gemukkk :)



*favourite :)



Dalam, tengah sambut-sambut tohh, tetybe Rab and kawan dy, Apek. Hilangg. Kawan-kawan dy pungg dah siap sedia dgn sorang sebiji telurr di poket dan tepunggg :) Memang patut punn aku kene, tapi disebabkan yang campak-campak toh semua laky, aku pun di kecualikannn :)



Yang puple shirt, wear yellow G-Shock toh lah Apek, buff dy masa day yang kiteorngg celeb our buff, patut punn dy lari. Sebab,,,,





*apa? dorgg ny koya ja gelak samaII tapi....











sanggup pi kedai beli sirap -.-'






dorang lahh yang punca buat agenda ny.




Toh makan dy. Telur plus tepung plus sirap :)



mandi tolak bala




Iwill miss this moment. Thanks alll even penad sngt tapi seriuss, best sangat



HAPPY BUFFDAY MOHAMMAD RADZUAN, APEK nd to ME.
Awesome 16 and 17




Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan