| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Appreciate what you had done and never regret whatever happen :)
Tuesday, October 18 | 6:27 PM | 0 Talking ♥
*CAUTION ! Entry full of emotion :P


Start darjah 5 aku kawan dgn kau. Awal tahun kau tegur aku, kita gelakII, borakII, rehat, everythingg samaII. Takboleh renggang. Asyik call aku pakay Fone rumah * yelaa dulu kecikII tak main HP* sampy kene marah dengan nenek aku lahh en. Tapi still gelakII, keluar. Kau yang belikan radio aku, barangII aku dekat kedai RM2. HAHA. Kelaka sangat kalau nak kenang balik. Dah form 1 satu kelas. Aku dapat fone, kau takda fone punn. Aku yang teman kau beli Hp kau yang pertama kau guna. Kita servey one by one kedai untuk kau. Aku yang piliyh num fone kau yang pertama. Setiap hari text, call. Dah macam kapel laa doe kita. HAHA. Gosip-gosip. Apa-apa lahh en. Kalau tak text satu hari macam tak lengkap haritoh...Yang best-nya aku dating pun kau yang teman. HAHA. Sampy cikgu punn ingat kita ny dah macam kembar. Bole tesilap nama. Hape jea -.-''




Tapi sampy lahh terjadi-nya perselisihan toh nd disebab-kan ada yang iri tngk aku rapat gila sawan dengan kau then fitnah nd mengeruhkan lagi keadaan. Start that day, kita tak betegur. Kita tak rehat samaII, tak pergi mana-mana samaII agy. Teruk sangat. Masing-masing dgn ego masingII yang tinggi tahap Gunung Everest. Jangan-kan nak pandang, kalau terserempak pun rasa macam nak patah balik ja. Pelik. Dekat 7 tahun kita kawan then musnah dengan macamtoh ja. Memang sedeyh laa kan. Aku ingat balik semua kenangan kita. Aku nangis.




Dulu kalau buff-day aku. Kau mesty beriya tanya kau yang ke-berapa wish aku en? Kau sanggup stay-up sebab na wish aku. Terharu sangat. Tahun ny, aku tunggu, tapi takda lagi dah wish and soalan kau yang toh. Aku takbole nak cakap apa lahh en. Memang kalau ikut hati memang tak lah aku nak wish buff kau tapi aku sayang kau. Aku rindu kau. Aku tanak wish kat sch, aku tanak wish dekat FB nd tanak wish dekat hp. Aku wish kau via blog aku ja sbb aku engat kau takkan nak baca tapi ternayata kau baca. *terharu sangat.

















Aku sayang kau. Aku sayang persahabatan kita ny. Bukan sekejap tau. Lama sangat. Lupakan yang lama and mula-kan cerita yang baru. Past is past. Future is always wait for ours. Forget and forgive it's a best way. Takecare yourself. For you twin, Siti Soleha bt. Hamzah




*sometime, the person you HATE is always beside you than the person you love so much. Appreciate everyone and nobody perfect.



much love,

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan