| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Sayonara Sweetest September, Arigatokozaimas Lucky October ;)
Friday, September 30 | 1:19 PM | 0 Talking ♥
Jangan na pelik sangat kalau aku bole tau cakap Jepun even kau memang dah sedia maklum yang aku tak berapa minat sangat dengan K-Pop ka, J-Pop ka *stand for Japan. Wait! Japan ada pop ka? HAHA, Bantai lahh kau mariahh ;) Walaupun tengok kawan-kawan aku ny menggila sampy gaduh, berebut bagai pasai actor tohh, aku sikid punn ta tegugat. Kau kipas mati dengan dorang punnn, dorang heran ka? Hi-Five dgn dorang pun bukan depa engat pun hang. HAHA ;P Kalau dah Jejaka K-pop punn aku tak cair agy pulok Jejaka Malaya en? Lagi lahh ta penah na cair. Cehh, maybe dah keras sangat kodd hati ny utk sapaII. HAHA. Okayy, stop cakap pasal hati. Esok dah 1 Oktober doe. That's mean. Lagi sebulan ja nak struggle. Ya Allah, dah nak SPM rupanya budok ny tapi awt hang tak Insaf? Yea, aku sedang insaf lahh ny. Slowly ;)


So, this monday calon PMR akan start dorang punya war. So, Goodluck candidate ;) Buat dengan hati yang tenang okayy :) Kalau blank, selawat banyakII. Takecare. Iloveyouuu



p/s : Result trial hancuss, bersedia untuk ditarik kembali asetII yang ada ;D


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan