| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Salah rumah. HAHA
Friday, September 2 | 10:31 AM | 0 Talking ♥

Korang pernah tersalah rumah masa raya ny? Eceyhh, malu laa toh nak ngaku. HAHA. Okayy, aku ngaku. Aku tersalahh rumahh masa raya semalamm.. tapi bukan aku pergi sorangg, 1 family aku salah rumah and the leader is My Atok. HAHA. *napak sangat tak pernah pergi ruma dy ;p* so, dgn langkah confident masuk rumah orangg toh, haha. Nak masuk toh dy bole ckp dy tak kenal kiteornggg. HAHA. Naseb baek aku tak masuk lagi. HAHA. Call pakcik toh and dyy cakap next loronggg. SHITT ! Buad malu ja. Naseb laa mala,m. HAHA.

Dah sampy rumah toh, kiteorngg cerita larh yg kiteorngg salah ruma. 1 family dy bantai gelak. Wattheeehackkkk! Kiteornggg malu ny. Grrrr... Takpa laa, sbbb kat ruma dy toh selesa sangatt. So, orangg tua-tua tengah berbual. Kami yang muda-muda ny maen snap-snap ;)

Check-it out ;D

















Gamba ta baek sangat sbb use hp ja. Camera dah mati tak bole hidup sbb nyawa dy tak ber-charge. HAHA. Ny ja post yang nak bebel. Byebye blogger.


Selamat Hari Raya ;)





Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan