| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
H A P P Y B U F D AY ! ♥
Sunday, August 14 | 12:06 PM | 0 Talking ♥
Dah ramai nau yang sambut buffday bulan ny sampay ada yang touching-touching toh, aku pun update laaa benda alah ny just utk wish kepada manusia-manusia yang sambut buffday bulan ny ;)



Amilia Najla ;) Kawan FB, lawa kan? HAHA. 10 Ogos lepas dy 17 ;) Happy Buffday girl ♥



Cikgu Wan Syarifuddin Wan Hassan. *saja jaa letak gamba dy dgn tunang dy sbb nanty jdy gosiip pulak kat sch.* Dy 12 ogos, so jumaat aritoh dy dah 24 tahun. Besempena itulah jugak dy bagi aku RM 1 ;P



Yang ny pulak, awat aku letak gamba dy dgn adek dy sbb takdak gamba dy sorangg-sorangg. HAHA. Yang ny pakay touching dgn aku sbb ta wish dy tepat 12mlm ;) Mas Haszuani, awak dah 18 tahun ;)
Iloveyou kakaa ♥




Nur Ain Badrulzaman. Buffday dy 15 Ogos, Aku wish dulu naa ;) Happy Sweet 16 sayangg ;)



My classmate ;) Bong Wen Liangg ;) Happy Sweet 17 on 15 August okaayyyy ;)






Conclusiionnn-nyee : Happy Buffday Kepada semua manusia yangg telah atau akan menyambut buffday nya bulan ini ;)




*gamba semuanya besar-besar sbb aku amek tanpa permission. Sorry naaa ;)


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan