| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Forgive and Forget Everythingg. Im strong ;)
Thursday, August 18 | 3:17 AM | 0 Talking ♥
*Beware! Entry ini menyayat hati. Kalau ada penyakit senang boringg. Jangan baca ;p


Ilovethe way you taught me how to appreciate people, how to be polite, how to love somebody, how to make they are happy with us. Imissyou everyday nagging. Suddenly, I remember earliar, call your number but your is number not in use. Low. Down. Dissapointed. Sad. Cry. Upset suddenly but It's my fate and I have to accept it even it's too hurt. It already happen and it's slowly gone. -,-'

Sekejap pun aku dengan kau tapi bila break tak penah lost-contact tapi bila tady aku call num kau not-in-use. Aku down laa doe. Kau betul-betul nak suruh aku lupakan kau dan kau betul-betul nak lupakan aku. Omaigateee, aku rindu kau laa doe. Biasanya, bila aku ada masalah, kau sorangg jea yang aku cerita. Privacy kea ta, kau tetap akan tau. Tapi now, kau dah gone. Dah jauh-jauh dari hidup aku. Itu yang kau nak. Apa aku nak buat.






Aku tau, kau mungkin buka blog aku ny. Aku nak kau tau, Aku selalu rindu kau. Let fate decide everythinggg, Mr. S, Takecare yourself. Ibe right here for you. Thanks.



My fake smile, hide everythingg insert my hurt heart ;)




*boringg? Soryy, nak post jugak ;p


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan