| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Kempen Senyum 1 Blogger
Friday, July 22 | 2:10 PM | 0 Talking ♥
Sekarangg ny aku suka masuk contest. HAHA. Ta kira menang kea ta, mesty na masuk and semak-kan blog ny. AHAA, cuba naseb ;) And blogwalking dekat blog kimie tady, ada contest. Hadiah dy best jugak. Kalau dapat memangg beriya laa aku, show-off dekat ibu :) Malas na describe banayakk, macam biasa, tengok terms and conditions dulu okaayyyyy ;D




  • Mestilah menjadi follower blog nie *blog kimie*
  • Linkkan dan buat entri bertajuk "Kempen Senyum 1 blogger by Kimiez"
  • Tepekkan banner senyum 1 blogger yang ader kepala cameleon tue kat entry korang
  • Sertakan gambar korang senyum dengan tagline korang berkaitan senyum (yang kreatif taw)
  • Tag 2 orang kawan yang buat korang tersenyum
  • Letakkan URL kat entri nie.. *entry blog kimie*




Hadiah utama :
1 perfume miniature 5ml berjenama + keychain dari perancis

Hadiah kedua :
2 perfume miniature 1.2ml berjenama + keychain dari perancis

Hadiah ketiga :
keychain dari perancis

Sebarang penambahan hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa.

Tarikh tutup :
jam 12 malam 31 Julai 2011 (sebarang pindaan bergantung pada jumlah penyertaan





Dan aku pun mem-PUBLIC-kan gamba ny ;




*tatau kenapa besar. HAHA,


Dalam syarat, tade pun yg tidak membolehkan meletak dua org dalam 1 gambar. So, aku pun letak larh gamba ny sbgai taruhan and my tagline is
"Our smile never less even in deeply pain"



HAHA. Okayy ta? Bantai jelaa. Hee, nak join jugak? Bole, pegi jea datangg blog dea. Senang jea. Dan nak tag kan untuk Syuhada dan Saza Najiha. *rembat dekat shoutbox ;p






*hopefully menang ;)



Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan