| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
Giveaway From Korea ♥
Friday, July 22 | 2:44 PM | 0 Talking ♥
Giveaway lagi. Tak tau kenapa aku gile contest skrgg, dah bape post aku buad stu hari hanya untuk contest jea. AHAHA. Tape, cuba naseb, and ini tady blogwalking dekat blog Nur Nazrah dan ada contest ny.



Memang menarik sbb yg penaja hadiah toh sedang berada di Korea. Best weyh. Nak sangat barang-barang Korean. Tak dapat pegi dapat Souvenier *betul ke ta aku eja* pun tape laaa. Sape nak bagi percuma jea weyhh. Heee, nak join? Bole. Aku tak penah kedekut. Tapi tengok syarat dy dulu okayy.


Giveaway nya mulai hari ini hingga 14 Ogos 2011. Apa yang anda perlu buat?
  • Buat satu entri bertajuk : Giveaway Dari Korea @fasihah.com
  • Letakkan gambar di atas dan link kan ke entri ini.
  • Dah siap, tinggalkan komen dan url entri yang anda dah buat di entri ini.
  • Tak wajib follow, tapi pandai-pandai korang lah nak tahu update nanti kalau tak follow ye.

  • Older PostNewer Post
    ♥ IMeMyMine ♥


    Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

    |Facebook|
    |Twitter|
    |Instagram|

    ♥ BabyBox ♥


    ♥ Soulmate ♥

    Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
    Taken By : Zainal Zailian


    ♥ Counting That Day ♥

    ">

    ♥ Credits ♥

    Skin By //SuhailaRoslan