| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
pelikpelik jea :)
Tuesday, February 15 | 9:58 AM | 3 Talking ♥
VALENTINE ?sambut pulak aku . Haha . btw , na cerita satu kesah neyh ny ada kenemengena dgn ex aku & awek dea .

bermula kesah dea macamny ...

aku still kawan dgn dea but dekad FB jelaa , tpy kiteorg rapat yelaa walaupun aku da buad status aku INRELATIONSHIP but dea still na kawan dgn aku . aku pon oke jelaa . dea pon ta buad kat status dea yg dea INRELATIONSHIP . malas na tanye macam2 . na dijadikan cerita , 1 arituh dea tanye aku ..

dea : eh , kao ta text dgn pakwe kao ?
aku : tngah text laa neyh . why ?
dea : tadepape . tanye jea .
aku : pehal ny bro ?
dea : aku ada "kawan" dgn sorgg girl neyh .
aku : then ??
dea : dea merajuk dgn aku neyh . macamane na pujuk .
aku : *bantai gelak dulu * haha . senggg laa kao neyh ! pujuk laaa dea , call kea hape kea , cairkan dea
dea : da buadd daa .
aku : kao pegi jumpa dea :)

---------------------------------------------

abes setakat too , aku pon STOP and dea pon HILANGG , haha . aku checkout profile dea . asal status dea kat FB semua girl neyh LIKE , aku pon add laa dea , na tao kan ? dea da app then tengok wall dea , punya laa banyak status pasal ex aku neyh . warghhhh ! haha . yg sedeyh nye laky tohh ta pena na coment or whatever pon kat status dea . kesian en ? kalau MR .RIGHT aku buad macamneyh aku teruss SOUNDD ! cehhh ! haha :)

oke , na dijadikan cerita , aku ppon IM laa dea , na dapatkan kepastian .

aku : hey ?
girl too : yee ??
aku : awek *** ea ?
girl too : ye kodd .
aku : *berangin neyh* ouh . salah orgg kodd .
girl too : salah orgg ? mean ?
aku : *bodo ea pempuan neyh * hmm , aku salah teka kodd .
girl too : eh , tak laa . saya awek dea.
aku : *ngaku pon* ouh . engat ta na ngaku tdy ..

sekian lame da IM tetybe dea ckp macamneyh ..

girl too : saya sayangg sangat kat *** too. ta na break dgn dea agy.
aku : *peduli pulak aku . pelikpelik jea dea neyh . * ouh . alaa , asal awak faham dea , dea uke laa too
girl too : hmm , tpy dea tooo mcm ada awek laen jea .
aku : *ny kes , aku close sngat dgn *** laa neyh * eh , taa kodd , dea too setia .
girl too : eh ,, awak neyh CUTE jugak en ?
aku : *eh , da kenapa pempuan neyh* eh , ta laa . awak agy kiut . chubby :)
girl too : hmm , ptt laa dea still close dgn awak .
aku : saya da ada CHENTA laa . soryy , sy ta beminadd dgn dea lagyy :) *baek punya ayat :)
girl too : ouh . baguss laa ;)
aku : *baru na senyum . bodobodo jea * oke :)


hahaaa . bodobodo jea aku layan pempuan too . aku asek bantai gelak jea dry start IM dgn dea . haha . ape laaa dea neyh , kalau da sayangg tooo , jgn laa kongkong sangat pakwe kao . aku pon da BLOCK bf kao && kao sekaly aku Block kat FB . jahad en ? haha . yelaa , da buad status seolah-olah na buad aku jeles . soryy laa minahh oiii , wa da ad CHENTA laa . jage bf too kalau ta na kene kidnap ! aiyooo !


konklusinya entry ini adalah saya dapat meluahkan segala kegeraman saya pada readers ! yayyy ! tengss yea kamu semua . LOVEYOU laa :)

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan