| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
terimakaseh kawan baru ;D
Wednesday, December 8 | 7:10 PM | 1 Talking ♥
yee . tengs too kawan baru saya di FACEBOOK , zakwan zainal mustafa *haa , ape agy add laa :) , oke , zack, saya da tlng awak promote . HAHA* tdy bukak profile dea and napak dea ada website blogger then aku pon check-out laa en , tengok background dea cun seyh ;D . gamba dea and ada CAPITAL name dea dan awek dea . ;D . SEWEETT ! HAHAA , untung awek dea uh , ape kene mengena dgn tittle aku ? oke , begini , lepas aku da tengok toh , aku terus bukak IM sbb aku ada WALL dea tpy dea ta balas so , IM jelaa . aku tanye dea pasal page dea uh . camne dea buad .


so , dea terangkan la satu persatu , after terangkan dea terus offline , ta sempat na say thankyou agy , too arh aku buad blog na ucapkan TERIMAKASEH tau ZAKWAN . HAHA , so ? how my blog ? macam gelap jee en ? maseh dlm usaha pembaikpulih agy , after da sehad naty , automatic notice pada belog neyh terpadam :) na lebeyhkan unsur PINK && PURPLE tpy macam ta lawa pulak . haishh ==' . pening tengok belog neyh kalau serabut sangat , na update templates baru ta buleyh sbb ape kejadahnya ta aku ta faham , so , malas na download . *sbb da pena buad tpy asek error, bangang je !*


oke laa , malas na tulis panjangpanjang . penad . HEHE ;D

p/s : my sayang , since dea kat melaka , da pandy tao mara aku , HAHA . SUMPAH chumilss doe suara dea mara ! ;D

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan