| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
story for 2 days :))
Monday, July 26 | 12:44 AM | 0 Talking ♥
hey ? aku always late post story . haha . peduli pulak ? huhu . :))

memandangkan tade kerjasama korangg dalam memberi pendapat . hmm , aku malas nak ajukan soalan lagi . :((

aku rase blog aku ny macam da tade seri lagi ouh . cehh , tetybe je . hahaa . yelaa en cube korangg tengok post aku before this . bapak dea ! bosan en ? aku bace pon meluat . so , aku pon munasabah diri . hahaa ! sengal . -__-''

hmm . semalam en , ada ceramah at skola . pepagi uh aku kejut an arif pukul 6.30pagi . tapy tetap aku yg lambat . haha . lantak arh . hahaa . then , aku nan aref turun n tnggu bus . korangg bayang en da pukul 7.30pg ?! ouh no !ta macam lambat pulak en . ouh , dalam kegelisahan tetybe abg mahmud , kak ika , abg apes , daya lalu . huh ! bukannye kak ika nak tumpangkan aku . abg mahmud je yg tumpang en adeq aku . hmm , tapee aku tak berputus asa sbb aku tahan kak laila . haha . sian dea tapy ksian kat aku gak en ? huhuhuuu . :))


sampai kat skola . dengan keadaan kepala ku yg dijamin tak selamat kalau kene langgar . (tanpa helmet. hahaa . naseb pepagi tade polis ) orangg yg first aku tegur is of course laa kak ika en ? haha . padan muke ! dea nak balas atas kekejaman aku membahan dea kat facebook . huh ? peduli ke ? haha . tak sama sekali . :)) sory kak ika . kite still kawan en ? dea ad bagi name utk aku auw . nak tau ape ? 'budak kurang seposen ! ' huh ! bapak sengal ! aku da la ta suke orangg pangil aku 'budak' aisey ! macamane la akak ta kene bahan ! hahahaaaa :)))


then , ceramah ! ceramah dea tak bosan langsung ouh ! bapak best glerr . da la ABANG E too hensem ! haha . (bukan menggatal oke ? da kenyataan ) . hehe . tempat aku agak strategik ugak laa . hehe . pemandangan ada kejelasan . senang untuk meninjau aksi beliau . hahaaa . *ayat nak sengal je* . waktu rehat , aku tunggu dea jap n bagitau salah dea semalam . padan muke ! kan aku ta tegur kau ! too la laen kali jangan wat aku marah . FAHAMM ?!! baguss kalau faham . hehe . :))


waktu balek too . ada kawad kaki . bapak beshh ! sbb dea ikut . yelaa , twins dea pun PUTERI ISLAM jugak . (saje baris sebelah twins dea ) haha . :)) kteorang belatih at dewan . tetybe kene halau nan pak guard too . shitt ! aku geram aku kan suke makimaki ? so , aku maki laa . hahaa . dea diam terus blah ? huh ? power ta ayat aku ? over power sbb pastoo aku suruh dorang kemas barang wat kawad kat stadium je . but dorangg nak wat kat depan skola . depan skola ? bukan kat tengah jalan laa . but bekas tapak kedai alai yg dulu . hmm . aku malu siott nak wat . dea asek pandang then gelak . walaupun aku ny garang tapy kalau dah sampai babbab macam ny . adusshhh , aku ada perasaan jugak auw . tau gak rase malu . hahaaa :))


kawadd . kawadd . kawadd . pukul 3ptg abes . ! so , ape agy en ? sesi fotografi laa . hehe :)) aku da snap dan aku da edited mane yg sempat . (yelaa , laptop ny en lembab na suke not responding nan aku . so , mane yg terfaster aku edited too je yg sempat aku post kat fb . hehe :)) )
dea n twins dea da balek . so , kene tunggu abg daya amek . huh ! yelaa . ny laa akibat umah jauh . hmm . tapy tape dik , kteorangg tunggu jugak en ? hmm . so , keje gler da sampai . ape agy menari kat tepi jalan lagu WAKAWAKA ! hahaaa . bapak sengal ! naty video too aku letak kat facebook je keyh . ta blutoth agy dengan kak tyka . hmm . macam sial ouh pagai , haha . video too napak kteorangg ny ta center . da too bleyh terbaring kat atas jalan lak too . (haha . akuu laa too ) . haha . bangang ! ngeee ~

da settle everything . dorangg d a balek n kteorang pon balek . sebelum balek . makanmakan . :)) yess ! aku sukesuke ! :))) . kali ny AREF RAZAK belanja aku sbb dea baru dapt duet kutu en ? bapak kaya dea sebentar . haha . :)) macam biasa makan kat syarifah norr n menu yg sama . waktu makan aku bleyh gado nan akak . huh ! too aku malas nak tegur dea too . arhhh . tapi ada aku peduli ? aisey ! soryy . ta peduli langsungg . hmm .


so . cukup pasal semalam . aryny pon ada gak cite besh pe ? yelaa . aku da basuh beg putey yang adek aku pakay . yg da bekeladak too menjadi sebersihnyee . walaupun maseh ada tande pen agy ! dea da beli beg baru . beg aku dea da gune selamaa 6 bulan bukan nak basuh ! huh ! penat aku menyental tadi ! hmm . -____-'' . aku basuh baju skola . letak nilaa . hahaha . baju aku biru pekat ouh ! haaaaahaaa . biar r ! napak lawa sikit en ? haha . tapy naty kene ujan abes bercop baju aku . aiseyyhhh ! -___-'' .


hmm . aku nan dea ? hmm . semakin renggang . dea macam da ta nak layan aku je . aku pon ta tau laa nak wat macamane . tipu r aku ta sedeyh ! aku mang sedyeh glew . aku pon ta tau asal ntah dea ta nak layan aku lagsungg . aku ada salah ke nan dea ? awak . kalau saya ade salah . saye mintak maaf oke . :((


hmm . daa arhh . aku penat ! cehh , padahal muke aku ny asek tido je . macammacam mimpi kuar . haha . esok skola :)) asal ntah kau over excited . hahaaa . bengongg .




nutes : 'dea' dalam blog ny 2 orang yg laen ok ? yg semalam laen n arynyy laen .
yg sure aku lagi sayang yg arynyy . aku telampau sayangg dea . <3


Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan