| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
hangout !
Saturday, July 10 | 9:17 PM | 0 Talking ♥
best leyh dapat hangout tdy ! puas sangat ! bebas semuuaa beban yang ad kat kepala otax aku ny..
huhu. bangun pagi aku terus kemas bilik then basuh baju kasut n bagaibagai lagi larh.. ye laa nak kuar en ? of course arhh kene wat sume too . kalau aku kuar then ta wat pape of course aku di kate kan 'anak dara pemalas / kaki rayau ' so, aku ta nak ad sesape yg kecik aty nan pagai aku , aku wat larh keje. homework aku settle jam 11.30 pagi. aku lepak kat bilik japs. piliy baju n online jap.

Pukul 12 baru aku mandy. haha . padahal aku cakap kat dayah aku g uma die pukul 11 lebeyh . hehe . sory dayah tpy bagus jugak aku datang lambat sbb aku da sampai uma dy pon dy ta siap agy. dsbb en dy too bersiap macam MAK DATEN , aku pon g larh mencekik ape yg mak dy masak . haha ! da ajak ta an nak tolak kot en ?!! rezeki aku. haha . aku g meratah daging masak kicap n ikan goreng ! bapak dy , sedap .. ! sedap sbb aku lapa kowt ?!! haha . lantak arh . abaikan !

kteowng macam biasa arh mesti nak ad sesi fotografi en?!! kat tepi longkang ke kat bustop ke . mesti larh ta nak terlepas. haha . sengal ! macam tak kan jejak lagi je . huhuuuu. but bak kata akak aku , kenangann , mane larh tau jap agy mati ke?!! huhu . siottt ! ayat tade insurans ! harap insurans kat skola yg kene bayar rm 1.50 too je n claim ntah berapa yg dapat . huh ! stop it adiba ! jangan merapu !! naty free hit counter kau kosong ! sbb tade penghuni nak bacee cerita mengarut dari kau !! -.-'


hmm , straight to the point ! sampai je bus10 . kteowng terus tawaf tampin square. nak g KARAOKE ! huhu. da lame ta lepas gian . yelaaa , tekak da oke sikit en ?!! haha . kat sane jumpe ex aku ! HELLL betoolll ! da too saje je wat aksi melampau depan aku ! ape ingat aku HARUK sangat ke kat kau?!! weyh ! blah larh kau ?!! hmm , budakbudak ny saje piliy lagu jiwang ouh ! ngoxngex ! aku tau larh aku sorang je yg tade pakwe n aku tau la yg korang payung aku tapy aku pon ad hak .. hmm , tape arh . da berlaku da pon.. tpy aku enjoy ! aku enjoy gle ! haha . sblm nak balek . kteowng singgah bilik VVIP ! haha . best sialll ! ad cake n KFC sempena bufday alang! haha . makan besar larh aku kat sane ! haha . best weyhhh !! da too aku pon sambung nyanyi .. jgn jeles >.< . tpy en , cake dy ! perghhh ! mang SUPERB larh ! aku rase nak bawak balek je ! sampay skunk aku ta puas ouh ! haha . sory arh mia , alang n aisyah . walapun aku tetamu yg diundang laslast tpy aku terharu sbb korang sudi bagi aku makan ! haha .


da sedapp makan kteowng ciao arhh . nak naek bas tetybe kak ien call suh tunggu dy . hmm , aku ta kesa sbb ny peluang aku untuk makan free agy !haha . tapy malangnye , abes settle aku makan , kene bayar sendiri ! ouh ! sangat kedekut abng nazz !!! wekk ! da arh tpu org ! hmm , waktu nak balek smpat sound si botak yg kacau kteowng semalam . haha . tau taula kalau da mulut akak aku too yg tade insurans sound ! mang pedas n mang ta menjaga perasaan ! penuh keegoaan nye ! hmm , bile aku tegur aku yg kene balek . sooo .. diamdiam sudeh !


masa dalam bas nak balek en ?!! ad 2 orang mamat glew ! curicuri amek gamba kteowng ! naseb baek aku napak ! aku terus tunjuk FUCK ! haha . da too aku penuh kegangsteran pegi maki dy n tunjuk penumbuk ! padan muke nan kau ! huh ! geram aku ! aku da penat membebel ! so , aku rase cukup arh sampai sini .


nutez : soryy alang ! lolipop kau ta ikat agy ! hehe . hmm , gamba tade kat aku larh . gmba sume kat kak tyka . naty aku upload kat fb je keyh ! pape hal korang watch out kat sane je ! ciaooo ! >.<

Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan