| Follow || Dashboard |
Didi Adiba ♥
bored post . -___-'
Friday, July 23 | 4:41 PM | 0 Talking ♥
hey . hey . hey ! aku sudah jatuh cinta ! aku sudah jatuh cinta ! hahahaaa ! sengal !
[exctually : mukadimah too rekaan sematamata oke ? aku ta tau nak stat macamane ! ]





bukan sengaja ta nak post . aku busy memanjang je . banyak keje laa . lagi pulak da nak puasa ny kan n dah nak minggu HARI KOKU . so , aku agak busy jugak la en ? hmm . banyak cite yg nak cite n aku peramkan dlam otak aku sampay aku on da lupe cite nye ! huuu ! sengal ! so , mane yg engat akucite oke ? ta engat too abaikan jela . oke anakanak ? oke ! pandai . (arh ! telebey sudeh !)


bulan ny .
bulan 7 ! banyak glerr bufday gurl n boy ! bapok fed up seyh ! nak tau asal ? duet abes lol . da too penat asek na kene wish je ! adoyai ! dari awal bulan . tengah bulan . akhir bulan . adoyai ! mati aku kali tiaptiap bulan . huhuhu -_-'


4.7 - yon ding .
5.7 - kak akma n yeow lim
10.7 - alang
16.7- daya n syikin
18.7 - daya aminuddin
22.7-bhaviethra
22.7-shafienaz
23.7-yee keat n xin li


p/s : ny jee yg aku engat ! soryy keyh ! haha !







weyh korangg ? aku nak ask korang n aku na pandangan korang oke ? korang tinggalkan laa pandangan korang kat ruang cmnt aku kat bawah blog ny . soalan aku . ADAKAH NAMPAK PELIK BILE GURL [17] BOY [14] MENJDI PASANGAN COUPLE ? korangg rase agak syahdu taa ? aku just nak tanye je en ? ny tade kene mengena nan sesape oke ?! just ask jee ! yeelaaaa . korang kanbanyak pandangan n pendapt . so , ke udara kan laa idea korang too .


awak ? saya nan awak maenmaen je ke ? atau betulbetul ? kite sepadan ke ? secocok ke ? pangai saya laen sangat tau awk ?!! saya ta tipu . hmm , bila awak nan orangg laeenn . saya rase laen sangat . bile awak ta nak layan saya . saya sedeyh sangat . hmm . tapee laa awak . itu hak awak . awak sudah tentu bukan milik saya selaamaanyee . so , saya ta buleyh laa nak kongkong awak sangat . hmm , tape laa . sayaa faham too . saya fahams sangat awak ! hmm . -___-'''




concluede blog aku ny : hmmm . post ini sangat membosankan dan ini boleh diibaratkan wat keje math yg belambak dan kene submit esoknye . lambat demerit ! oh no ! -___-''



nutes : awak ! saya sayang awk ! heeheee ! <3












Older PostNewer Post
♥ IMeMyMine ♥


Hello Earthlings! Im Didi Adiba. Thanks for stop at My officially page :D Leave your Footprints at my BabyBox. Be Nice here darlingg :* :)

|Facebook|
|Twitter|
|Instagram|

♥ BabyBox ♥


♥ Soulmate ♥

Iloveyou. Imissyou. Ineedyou Singaa. Muahhhhh
Taken By : Zainal Zailian


♥ Counting That Day ♥

">

♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan